Arst paljastab: naised raseerivad end enne vastuvõttu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dermatoloogi ei huvita sinu aluspesu.
Dermatoloogi ei huvita sinu aluspesu. Foto: Vida Press

Dermatoloog Laurel Geraghty oli enne arstiks õppimist ilutoimetaja, mis annab talle nahahooldusest väga omanäolise ja detailse vaatepunkti. Nahaarstina töötades on talle silma jäänud üks kummaline fenomen, mille ta tahtis hingelt ära saada.

«Olen märganud, et üha rohkem naisi ilmub minu kliinikusse vastuvõtule värske soengu, maniküüri ja raseeritud või vahatatud kehaosadega,» nendib ta ajakirjas Women’s Health. «Ja kui nad tunnevad, et näevad mingil moel lohakad välja, siis nad sõna otseses mõttes vabandavad mu ees.»

«Mina olen ametis nahavähi otsimisega, kuid patsiendid on näinud palju vaeva, et enda eest laitmatult hoolitseda,» imestab ta. «Paljud kannavad pealisrõivaste all omavahel kokkusobivat, isegi väga seksikat aluspesu.»

Geraghty sõnul võib muidugi iga naine kanda mida soovib ja end ka üles lüüa, kui tunneb end seejuures mugavalt ja enesekindlalt, kuid seda ei peaks tegema arsti pärast. «Arst hindab seda, et sa hoolid oma tervisest ja oled seepärast vastuvõtule kohale ilmunud. Pealegi on meil kõigil oma loomulik riietus alati olemas - meie imeline nahk, mis katab kogu keha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles