Tiina Jokinen: vaimne tasand on suhtes muust märksa kõrgemal

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Jokinen ja tema armastatu, muusikaprodutsent ja helilooja Peeter Vähi (55).
Tiina Jokinen ja tema armastatu, muusikaprodutsent ja helilooja Peeter Vähi (55). Foto: Marina Puškar / Postimees

Budistist äridaami Tiina Jokineni (50) jaoks on ühes naise-mehe suhtes kõige olulisem sõprus ja teineteisemõistmine, ühised huvid ja eesmärgid - see kõik on tema sõnul märksa olulisem kui mis iganes muu, olulisem kui füüsiline intiimsus, saab teada värskest Kroonikast.
 

«Mentaalne tasand on igal juhul märksa kõrgemal kõikidest asjadest. Füüsilisi partnereid leida ei ole ilmselt väga keeruline, sellepärast, et me oleme bioloogilised olendid - me lähme lõhna ja teab mille kõige peale, erinevate biokeemiliste reaktsioonide peale. Oleme suutelised kindlasti leidma one või two või ten night stand'id, aga… ei, see ei ole mulle primaarne, ei ole mulle primaarne olnud. Mis ei tähenda seda, et see oleks väheoluline. Aga kindlasti ma ei valiks kaaslast, mitte ühtegi, selle järgi, et ai, pagana hea seks!» rääkis Tiina.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles