Trendikad küünekujud piltides: mida võtta, mida jätta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rita Ora.
Rita Ora. Foto: Rex Features/Vida Press

Ilusalongi on ikka tore minna, eriti kui on teemaks uue küünekujunduse valimine. Mida valida ja miks? Vaatame üle, milliseid küünekujusid praegu kantakse.

Ümar küünekuju. See sobib ideaalselt lühikestele küüntele, ületades vaid napilt küünepõhja ja säilitades küünte loomulikku kuju.

 

A post shared by Dominique Olvera (@nailsby_dom) on

Nurgeline küünekuju. Kui loomulik ja ümar küüs sind ei paelu, küsi maniküürilt sirgeks viilitud küüneotsi, mida pole raske hooldada. See stiil sobib ka lühikestele või keskmise pikkusega küüntele.

 

A post shared by Vanna XoXo (@vannahclaws) on

Ümarad nurgad. Sel juhul on ots küll sirgeks viilitud, kuid nurgad pisut ümaramad kui eelmise küünekuju puhul. See sobib hästi lihtsamate küünemaalingute aluspõhjaks.

 

A post shared by Kylie (@novel.idea.kylie) on

Ovaalsed küüned. Kui sul on pikad ja tugevad küüned, võid lubada endale naiseliku välimusega peenikesi küüsi. Ovaalne küünekuju teeb käed näiliselt pikemaks ja saledamaks.

 

A post shared by ✖︎ PAINT (@tina.fossheim) on

Kergelt nurgelised, aga siiski ovaalsed küüned. Nagu pildilt näha, on tegu pikkade ovaalsete küüntega, mis on jäetud tipust õige pisut sirgeks.

 

A post shared by Zoe Johnson MUA (@zj4) on

Baleriini küünekuju. Sellist küünekuju saavad lubada endale naised, kel on loomulikult väga tugevad küüned või kunstküüned.

Mandlikujulised küüned. Ovaalsetest küüntest sammuke edasi on mandlikujulised küüned, mille tipp on veidi teravam. Kumerad ja peenikesed küüned teevad näpud pikaks ja käed sihvakaks.

 

A post shared by Beauty Blogger (@karamellamou) on

Stiletto küünekuju. Kuigi teravatipulised stiletto-küüned on ebapraktilised, näevad need vinged välja.

 

A post shared by Clawgasmic (@clawgasmic) on

Huulepulgakujulised küüned. Need on küüned, mille ots on viltune ja meenutab huulepulka. See on stiil, mis sobib pigem eriliseks ürituseks, mitte argipäevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles