Elagu valge talv!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Millal on parim aeg vaadata üle sportlikud ja šikid talverõivad? Just nüüd, mil talv on ukse ees ja Pyeongchangi taliolümpiamängudeni jäänud vaid veidi üle 80 päeva. Seekord marsivad Eesti spordisangarid maailma suurimale areenile Montoni elegantsetes lumememmemantlites.

Talv ja säravvalge lumevaip – need kaks käivad käsikäes paraku ainult siis, kui veab. Vähemalt siinkandis. Aga niipea kui nina kraadikese kõrgemale tõstad, avaneb talve tegelikkus – ja see on pilkaselt pime. Nii et valge pole sugugi lumme kaduv kamuflaaž, vaid helge valguselaik öös. Just selle lihtsa, puhta ja efektse stiilinipi peale on voolitud Montoni disainerite ja kollektsioonijuhi Pille Lauringu äsja esitletud olümpiakollektsioon. Aukohal on pehme, soe ja kallistav valge, millele sekundeerivad teised liputoonid ning lisavad rahulikke noote hõbedane hall ja talveöö tumesinine. Rahulik, šikk ja veenev tervik, milles pole ohtu ka spordikamba kirjus maailmas ära kaduda. Ehkki eks elu varsti näitab, kas trendilemmik valge tõuseb peagi algaval taliolümpial eelistatud tooniks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles