Kuidas palgatõus võib mõjutada armuelu?

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Palga juurde küsimine on ebamugav ja nõuab julgust ka kõige enesekindlamatelt inimestelt. Kuid kas sa teadsid, et palgatõusu küsimine mõjutab ka sinu armuelu?

Tuleb välja, et kui sa tunned ennast super enesekindlalt ja oled saanud palgatõusu, siis on see kasulik ka sinu eraelule, kirjutab Hello Giggles. Just enesekindlus ja enesega rahulolu on need faktorid, mis siin rolli mängivad. Samamoodi nagu suhtes tekib olukordi, kus sa pead küsima keerulisi küsimusi, nii on seda ka palga küsimine. Seega need kaks asja töötavad üksteie kasuks – mõlemad annavad enesekindlust ja tugevust.

Teine põhjus, miks raha küsimine aitab armuelu on see, et see parandab paaride suhtlemisoskust, sest läbirääkimisoskus on suhtes sama oluline kui palgaläbirääkimised tööl.

Kolmandaks aitab palgatõus suhet juba ainuüksi sellega, et kuna sul on nüüdsest rohkem finantse, siis on sul ka rohkem aega panustada suhtesse ja sa ei pea muretsema rahamurede pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles