Küpsetussegud aitavad alati hädast välja

Veski Mati
, Kvaliteedi saladus igas köögis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teistmoodi pitsa hapukapsa, peekoni ja köömnetega
Teistmoodi pitsa hapukapsa, peekoni ja köömnetega Foto: Tuuli Mathisen

Küpsetussegud on unikaalne väljamõeldis, mis ühelt poolt kiirendab küpsetiste valmistamist ning teiselt annab võimaluse ka nirumatele ja kogenematutele toidutegijatele tunda end tõeliselt hea kokana. Kasutusvalmis küpsetussegusid on erinevat sorti küpsetiste nagu saiakeste, leiva, pannkookide ja keekside-küpsiste jaoks. 

Küpsetussegude kasutamise eelised tulevad välja just siis, kui teile on äkki saabumas külalised või lapsed hakkava õhtul emalt-isalt „midagi head“ nuruma. Küpsetussegudes on valmis kõik vajalik alates kergitusainetest kuni maitseaineteni ning mõningatel isegi erinevaid lisandeid seemnete, idude või šokolaadi näol. Te ei pea kulutama aega ainete kaalumise ja mõõtmise peale ning osade küpsetiste puhul vajaliku juuretise tegemise peale.

Samas ei ole küpsetussegud sugugi mitte järeleandmine kvaliteedis, vaid pigem vastupidi – tänapäevased segud on tervisesõbralikud, maitsvad ning kerkivad just nii nagu peab. See-eest ei pea enam kodus hoidma suurt hulka erinevate toiduainete tagavarasid, sest vanill, kaneel või pärm on vastavas segus juba olemas.

Kui tunnete endas väikest laiskushoogu või omate kogemusi, et näiteks kaeraküpsised või šokolaadikeeks ei kipu teie käes reeglina hästi välja tulema, siis proovige järgmisel korral julgelt näiteks Veski Mati Šokolaadikeeksi või Kaeraküpsise küpsetussegu. Milleks kulutada kallist aega jalgratta leiutamisele, kui parim tulemus on palju lihtsamini ja kiiremini saavutatav?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles