Elo Maalinn: armastuse puudus teeb haigeks

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Numeroloog, hingepiltide maalija ja maagiliste tantsude abil tervendaja Elo Maalinn (41) rääkis ajakirjale Naised, et armastuse puudus teeb lapsed haigeks, ajab mehed pere juurest eemale ja naised lahti ütlema ühiskonna määratud mallidest.
 

Armastus aitab tervendada, kannatused aga mõista armastuse tähtsust.

«Armastus on hirmu vastand. Naise armastus on suunatud sissepoole, naine võiks olla rahu müsteerium. Kui mees armastab naist, on ta koju jõudnud. Mehe armastus on nagu pidupäev,» rääkis Elo.

Elo õppis ülikoolis vene keelt ja kirjandust, kuid kui tema toakaaslastest Ingrid Tähismaast ja Tiina Kuulerist said teada-tuntud ajakirjanikud, siis tema jättis õpingud pooleli, sest südameuksele mitte ei koputanud, vaid murdis sisse suur armastus. 19-aastaselt ta armus ja kaks aastat hiljem juba abiellus.

Numeroloogiast ja inimeste tervendamisest rääkides märkis Elo, et tegelikult ei saa inimest tema probleemides keegi teine aidata, vaid ta tuleb suunata ennast avastama. «Saades ühenduse oma hingega, tulevad lahendused iseenesest, energia hakkab liikuma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles