Liis Lusmägi: vigu ekraanil ei saa täita napi riietusega

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lusmägi raadiotööd tegemas.
Liis Lusmägi raadiotööd tegemas. Foto: Mihkel Maripuu

Kui raadiohääl Liis Lusmägi kutsuti TV3 ilmateadustaja ametisse sobivust proovima, läks ta suuresti abivalmidusest ja uudishimust, võib lugeda ajakirja Kodutohter aprillinumbrist.

Liis Lusmägi jutustas, et kuigi ta oli ette valmistamata, soovis ta järele proovida, mida see töö endast kujutab. Sobimine ilmateadustaja rolli tuli talle eneselegi üllatusena. Ilmatüdrukute napi riietusega kuvandist ta end häirida aga ei lase, sest tema edastab vajalikku informatsiooni asjalikult.

Ta ütles, et pole kindlasti inimene, kes hakkaks teistele ütlema, kuidas midagi teha. «Ükskõik mis eluvaldkonnas töötades tuleb sealt leida see, mis teeb sind õnnelikuks,» kõlab tema soovitus. Kindlasti aga ei saa tema arvates täita oma vigu ekraanil glamuurse soengu või napi rõivaga.

Oma töös rohkesti suhtleva Liisi energia taastamise nipp seisneb enda täieliku väljalülitamisega muust maailmast. Ta ütles intervjuus Kodutohtrile, et võib olla terve päeva teki all, juua kakaod ja lugeda head raamatut, telefon välja lülitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles