Neli tülitsemise viisi, mis viitavad lahkuminekule

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tülisid tuleb suhtes ikka ette, kuid teatud sorti tülid on nii ebaterved, et viitavad mõnele suuremale ja ületamatule probleemile.

  1. Te sõimate üksteist inetute nimedega. See tähendab, et teil puudub üksteise suhtes austus ja lugupidamine, kirjutab Elite Daily. Kui asi on juba nii kaugel, et nimetate üksteist koledate nimedega, siis on teie vahel nii palju negatiivset, et vaevalt te kokku jääte.
  2. Te süüdistate üksteist. Üksteise süüdistamine võib väga keerulises olukorras olla vältimatu ja inimlik, kuid kui teie suhe jõuab süüdistamise faasi iga teine kord, pole teil kahjuks pikka pidu.
  3. Teise ründamine. Ründamine nii füüsiliselt kui ka vaimselt on igal juhul suhtele kahjulik. Tavaliselt rünnatakse ka lihtsalt enesekaitseks ja enda argumentide õigustamiseks, mis kokkuvõtvalt on juba manipulatsioon. Füüsiline vägivald on aga igal juhul mitte aktsepteeritav.
  4. Häbistamine ja alandamine. Selline käitumine on mürgine ja näitab, et te juba ammu ei pea üksteisest lugu ja lahkuminek on ukse taga. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles