Mida tähemärk paljastab sinu kasvatusmeetodite kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Astroloogide hinnangul võivad sodiaagimärgid öelda nii mõndagi selle kohta, kuidas oma lapsi kasvatame.

Laste kasvatamise osas on kõigil oma lähenemine, kuid mõned asjad olenevad ka tähemärgist, kirjutab Daily Mail. Sodiaagimärk paljastab, milliste katsumustega pead rinda pistma ja mida laste kasvatamise juures oluliseks pead.

Jäär

Jäärad väärtustavad oma nii oma vaba aega, kui oma sõpru ning ei ole seega kanaemad. Jäärast vanem võib aga olla üsna võistlushimuline ja seda süstib ta ka oma lastele. Neile ei meeldi kaotada ja nad võivad minna endast välja, kui kõik ei lähe plaanipäraselt.

Vähk

Vähist emad/isad on väga hoolitsevad ja püüdlikud ning seda juba enne lapse sündi. Nad on väga lapsi jumaldavad ja tundlikud, kuid võivad tihti olla ka tujukad ja ülehoolitsevad.

Kaalud

Kaaludest vanemad on väga kannatlikud ja annavad oma lastele palju ruumi ja vabadust. Nad õpetavad lastele moraali ja kultuurset käitumist aga võivad seejuures olla mitte väga järjepidevad.

Kaljukits

Kaljukitsest vanem on pere tugisammas ja kõigile pereliikmetele inspiratsiooniallikas, sest ta on töökas ja saab alati asjad tehtud. Lapsed näevad temas eeskuju, kuid vahel jääb puudu ehk rõõmsameelsusest ja positiivsusest.

Sõnn

Sõnnid armastavad kasvatamise juures rutiini ja korda. Nende jaoks on tähtis moraal ja kindlameelne kasvatus. Sõnnist lapsevanemad on tihti natuke karmid ja nõudlikud.

Lõvi

Lõviemad või -isad pakatavad positiivsest energiast ja meeldivad lastele. Nad armastavad lastega mängida ning elada nende kujutlusmaailmas. Vahel võivad kalduda dramaatilisusele ja ärrituda väikestest asjadest.

Skorpion

Skorpionid on isepäised ja kasvatavad oma lapsi nii nagu ainult nemad õigeks peavad. Nad on peres liidrid, kuid võivad olla võimukad ja kontrollivad, mis teeb keeruliseks olukorra lastele.

Veevalaja

Nad on hinges vabad ja sõltumatud ning jälgid seda ka laste kasvatamise juures. Samuti ei sea nad palju piire ja keeldusid.

Kaksikud

Kaksikud armastavad loomingulist kasvatust ja tahavad, et lapsed õpiksid pidevalt uusi asju ja tehnoloogiaid. Kõrge energiatase võib aga kõikuma lüüa üldise pereelu tasakaalu.

Neitsi

Neitsid on organiseeritud ja väga praktilised ning neil on kõigist sodiaagimärkidest kõige tervislikumad eluviisid. Lapsed võivad vahel küll karmide reeglite tõttu tunda end nurka surutuna.

Ambur

Amburid on vanematena riskialtid ja seikluslikud, otsides alati uusi väljakutseid. Vahel võivad sellega aga minna liiga kaugele.

Kalad

Lapsed armastavad kalamärgi all sündinuid, kuna nad on empaatilised ja soojad. Nad peavad peret kõige tähtsamaks, kuid võivad kalduda passiiv-agressiivsusele, kui asjad ei lähe nii nagu nad soovivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles