Õhuline roosamanna, imehea nostalgiamagustoit!

Veski Mati
, Kvaliteedi saladus igas köögis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tõeline klassika, lapsepõlve magustoit meie söögilaual! Mannavahtu ehk roosamannat on imelihtne valmistada, proovi kasvõi kohe täna!

Vaja läheb: 

1 dl jõhvikaid

1 dl suhkrut

0,75 dl mannat

1 tl vanillisuhkrut

Purusta jõhvikad koos suhkruga. Lisa juurde piisavalt vett, et saaksid kokku pool liitrit vedelikku. Vala see potti. Sõrista sisse manna, pidevalt vispeldades. Keeda u 5 minutit, pidevalt vispliga segades. Keetmise lõpuosas sega hulka vanillisuhkur.

Vala segu potist kaussi. Lase veidi jahtuda. Mikserda kohevaks ja vahuseks. Serveeri piima, röstitud mandlilaastude ja beseetükkidega.

Korda protseduuri iga kord kui tahad midagi head ja maitsvat! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles