Kuus tegevust, mis tekitavad hea tuju

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ardea / Vida Press

Töö, kodused toimetused ja hall argipäev võivad kiirelt viia hea tuju. Mida aga teha, et end uuesti õnneliku ja heatujulisena tunda?

  1. Pane vaasi värsked ja kaunid lilled. See on küll pealtnäha väike asi aga aitab tekitada meeleolu ja toob tuppa meeldiva lõhna, kirjutab Pure Wow.
  2. Käi turul. Turu kiire sabistamine ja kõiksugu värsked juur- ja puuviljad, vürtsid ja värsked leivad, teevad lihtsalt tuju heaks.
  3. Leia päevas tund ainult enda jaoks. Luba endale tunnike, et juua rahulikult kohvi, lugeda midagi või teha mõni iluprotseduur.
  4. Sea endale eesmärke. Kui väljas on pime ja sombune on õige aeg teha plaane ja seada eesmärke. Näiteks, kuhu plaanid puhkusele minna või mis on su lähiaja plaanid elus.
  5. Naudi vaikust. Pane oma telefon ja muud seadmed hääletu peale ja naudi vaikust. See rahustab ja aitab asju selgemalt näha.
  6. Luba endale midagi head. Kas su lemmikšokolaad või koogike – see teeb sind kindlasti õnnelikumaks!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles