Seitse nippi, kuidas partneriga seksuaalset sidet tugevdada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Ajaga võib suhtes särtsu ja seksuaalset energiat vähemaks jääda, kuidas aga teha nii, et see taas ellu äratada?

Siin on mõned nipid, mis aitavad sul partneriga seksi ajal lähedasemat sidet luua.

  1. Lase oma häälepaelad valla. Kui oled üldiselt voodis tasane, siis proovi partneriga suhelda, kirjutab Prevention. Räägi, mis sulle seksi juures meeldib ja suuna teda tegema asju, mis sind erutavad. Samuti lase vabaks on sisemine kiskja ja ära hoia oma mõnuoigeid tagasi.
  2. Hinga sügavalt. Sügavalt hingamine viib teid ühisesse rütmi ja aitab luua seksuaalset energiat ja kontakti.
  3. Lülita telefon ja arvutiekraan välja. Eemalda kõiksugu segajad oma magamistoast, need ainult häirivad üksteisele keskendumist.
  4. Eemalda lemmikloomad magamistoast. Koduloomad on küll toredad kaaslased aga seksi ajal võivad nad ülemääraseks osutuda.
  5. Tee oma magamistoast seksi ja magamise oaas. Eemalda arvuti, tööasjad ja muu pudi-padi, mis raskendavad seksile keskendumist.
  6. Ava oma silmad. Silma vaatamine lähendab inimesi ja tekitab sügavama sideme. Siis sa näed ka partneri emotsioone ja ilmeid, mis omakorda annavad sulle aimu, mis talle meeldib või mitte.
  7. Loo meeleolu. Loo romantiline õhkkond. Kasuta viirukeid või küünlaid, et tekitada meeleolu ja rahulikku tunnet.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles