Kuus märki, et sind võidakse sõnumi teel maha jätta

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rex Features / Vida Press

Aina levinum viis on lõpetada suhteid tekstisõnumi teel ja kui sa arvad, et sinuga seda küll ei juhtu, siis ära ole selles üldse nii kindel.

Siin on mõned hoiatavad mägid, mis võivad sellele viidata.

  1. Teil on olnud intensiivseid ja emotsionaalseid vestluseid tekstisõnumite vahendusel ennegi. Paljude inimeste jaoks on keeruliste teemade lahkamine ilma näost-näkku kohtumiseta lihtsam, kirjutab Psychology Today. Kui see aga saab valdavaks, siis ära imesta, kui üks hetk saad sõnumi: «Asi pole sinus, asi on minus.»
  2. Te saadate sõnumeid rohkem kui räägite telefonis. Isegi kui tegu on pikamaasuhtega, siis tasakaal, kus sõnumeid saadetakse rohkem kui helistatakse, on veel enam distantsi tekitav ja teeb sõnumi teel suhte lõpetamise veel lihtsamaks.
  3. Isegi kui te olete koos, siis saadate sõnumeid või emotikone. See on tänapäeval üsna tavaline vaatepilt, kus mõlemad istuvad koos restoranis ja klõbistavad sõnumeid saata. Isegi, kui sõnumeid saadetakse mitte ainult üksteisele, vaid ka teistele, siis see ikkagi tähendab, et olete kaotanud inimliku kontakti.
  4. Te vastate sisse tulnud sõnumitele koheselt. Isegi kui sa oled koos oma partneriga, siis tema prioriteet on vastata ja reageerida telefonist tulevale infole koheselt. Kuna sõnumeid saadetakse aina enam ka tõsise sisuga, siis miks mitte ka suhte lõpetamise kohta.
  5. Ta arvab, et kirjutamine väljendab tema mõtteid paremini ja selgemalt. Kui su partner arvab, et tal tuleb kirjalik eneseväljendus paremini välja, võibki ta sind maha jätta hoopis sõnumi teel. Fakt, et see võib sulle haiget teha, ei pruugi tema jaoks olla enam oluline.
  6. Sõnumi teel välditakse silmast-silma lahkumineku vestlust ja emotsioone. Lahkumineku situatsioon võib olla ebamugav ja mõni inimene soovib seda vältida. Eriti, kui inimene on muidu ka oma emotsioonide poolest tagasihoidlik, üritab ta igal võimalusel lähemat kontakt sellisel tõsisel teemal vältida.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles