Viis põhjust, miks tööpakkumisest ilma jäämine on hea

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alamy / Vida Press

Kui sa oled teinud suure eeltöö ja enda arvates tööintervjuul hästi hakkama saanud, siis eitav vastus sinu kandidatuuri osas tekitab nördimust ja viib su enesehinnangu põhja. Kuid mida sellest õppida?

Siin on viis põhjust, miks tööst ilma jäämine tegelikult nii halb ei olegi.

  1. Luba endal olla pettunud. Lase negatiivseid tundeid enda sees seedida ja läbi elada, kirjutab Hello Giggles. Alles siis, saad vaadata positiivselt tulevikku. Kõigist ebaõnnestumistest on midagi õppida.
  2. Küsi tagasisidet. See annab hea võimaluse peegeldada ennast ja oma oskusi. Teinekord tead, mida teisiti teha ja millele tähelepanu pöörata.
  3. Saada tööandajale tänukiri. See on hea viis hoida ennast pildil, kui peaks tekkima uus töökoht, mis sulle sobib.
  4. Võta äraütlemist, kui uut võimalust. Võib-olla fakt, et sa ei saanud seda tööd tähendab, et sa võiksid teha midagi hoopis muud. Võta seda, kui kinnitust, et oled õigel teel või vastupidi, et peaksid midgi muutma.
  5. Tunnusta ennast selle eest, et üldse kandideerisid. See, et sa üldse kandideerisid näitab, et sa tahad edasi liikuda ja oled selleks midagi teinud. Võta seda, kui ühte kordaminekut oma teekonnal.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles