Kuus põhjust, miks seks läheb külmade tulles paremaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Seksida on muidugi tore igal aastaajal, kuid külmade ilmadega ja pimedas, oleme niikuinii rohkem siseruumides ja siis on ka aega seksile keskenduda.

Mõned põhjused, miks sügis ja talv on just hea aeg seksimiseks.

  1. Sa ei higista kogu aeg. Olgem ausad, kui suvi on palav, siis tunned ennast niigi ebamugavalt, kuna higistad rohkem kui keskmiselt, kirjutab Hello Giggles. Muul aastaajal saad aga higistada ainult voodis!
  2. Saab rohkem kallistada ja õrnutseda. Kuna on külm, siis suure tõenäosusega olete ka rohkem üksteise embuses, mis teeb ka seksi paremaks.
  3. Külmad ilmas teevad lähedasemaks. Suvel on küll mõnus kõike muud teha, kuid suur vabadus ja lõputud sündmused võivad suhte ja seksi unarusse jätta. Sügisõhtutel on just mõnus koos põhku pugeda ja teineteise seltsi nautida.
  4. Hea aeg olla vallaline. Kuna enamus vallalisi alustab uue hooga just sügisel, siis on ka suurem šanss leida seksipartner või suhe.
  5. Kõik lõhnavad paremini. Vähem higi ja kõiksugu muid lõhnu, mis suvel valla pääsevad, on kadunud.
  6. Seks kestab kauem. Kuna tingimused on paremad, siis ka seks võib kesta kauem. Samuti on külma ilmaga suurem tõenäosus koju jääda ja mitte kuhugi kiirustada. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles