Kasutage peakoka soovitust: proovige järele kui imeliselt hästi sobivad kokku aurutatud valge oad, tuunikala ja kurgid!
Punane uba on kõrgekvaliteedilise lihtsalt omastatava valgu allikas, mida võrdsustatakse lihatoodete valguga, kasulike aintete sisalduse poolest uba aga edestab seda. Punases oas on B-rühma vitamiinid (В1, В2, В5, В6), С-, Н- ja РР-vitamiinid ning peaaegu kõik inimese organismile vajalikud mineraalained, muuhulgas kaalium, kaltsium, magneesium, tsink, vask ja mangaan, raud, koobalt, nikkel ja alumiinium, fosfor ja naatrium.
Punases oas sisalduv tselluloos on õrna toimega, tekitab kauakestva täiskõhutunde ja järkjärgulise energiaga varustamise pika aja jooksul.
Punase oa liitsüsivesikud soodustavad kiiret täiskõhutunde teket, sellepärast soovitatakse seda rasvtõve puhul. Punase oa toiduks tarvitamine mõjutab soodsalt südame-veresoonkonna ja närvisüsteemi tööd, ennetab kasvajate, ka halvaloomuliste kasvajate teket. Uba osaleb vereloome protsessides, aitab tõsta hemoglobiini taset ja alandada kolesterooli taset veres.
Punased kidney oad on teiste sortidega võrreldes pringimad ja seetõttu sobivad täiuslikult värsketesse salatitesse. Aurutatuna need säilitavad oma kordumatu maitse, isuäratava struktuuri ja laitmatu väljanägemise.
Bonduelle'i uues sarjas ei ole unustatud ka türgi ube– nii rohelisi kui ka kollaseid –
see kasulik toiduaine on aurutatuna saadaval sügavkülmutatud vormis, mis lubab valmistada maitsvat dieettoitu mõne minutiga.
Rohelistes ja kollastes ubades on vähem valku, kuid rohkem vitamiine: need on karoteen, fooliumhape ja teised B-rühma vitamiinid, С-, Е-, А-vitamiin. Meie organism vajab türgi ubades sisalduvaid mineraalaineid suurtes kogustes – need on raud, tsink, kaalium, magneesium, kaltsium, kroom jt. Ubades on ka tselulloos, valk, süsivesikud, rasvad ja suhkrud – kõik need kasulikud ained aitavad meil hoida tervist ja kaitsevad vabaradikaalide hävitava toime eest, seetõttu tunnevad nahk ja juuksed end suurepäraselt, kui menüüs on türgi oad.