Viis kavalat asja, mida saad majapidamises «MacGuyveri teibi» abil teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ronalds Stikans / Panther Media / Scanpix

Me kõik mäletame imemees MacGuyverit, kelle asendamatuks abimeheks oli tavaline teip. Mida sellega aga sina kodus teha saaksid?

Toome Diply abiga mõned näited, kuidas tavalist hõbedast teipi majapidamises ära kasutada.

1.    Kasuta seda, et avada purgikaasi – teibi kaane ümbert, jäta üks jupp vabalt rippuma, haara sellest ning tõmba. Kaas peaks lihtsalt avanema.

2.     Kasuta libedate kingade julgestamiseks. Kui sul on kingad, mis kipuvad libedad olema, siis pane talla alla teipi. Nii on need natuke turvalisemad.

3.     Kui sa jagad oma autot teiste inimestega, kes pidevalt juhiistet liigutavad, siis kasuta teipi, et märgistada kohta, kus sinu iste asub. Uuesti rooli istudes sõiduta iste enne autosse istumist õigesse asendisse.

4.     Teibist ja värvirullist saad ise valmistada koerakarvade eemaldaja. Rulli teip ümber rulli ning asu pehme mööbli kallale – saadki tülikatest karvadest lahti!

5.     Kasuta teipi, et katta peene aplikaatoriga tuubide otsi (nt superliim, silikoon jms) ja takistada nõnda kuivamist.

Vaata siit väga leidlikke viise, kuidas inimesed on teipi kasutanud ja sellest endale näiteks kanuu või koolilõpukleidi valmistanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles