Kiirel ja töisel argipäeval kipub energia sageli ootamatult otsa saama. Et oma vaimu turgutada, koostas "Köögikiirabi tuleb appi" kokk Mari-Liis Ilover kaerahelbe-maapähkli pallide retsepti, mis annavad jõudu edasi tegutsemiseks.
Sisuturundus
Toitev vahepala: Kaerahelbe-maapähkli energiapallid taastavad jõuvarud
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaja läheb:
90 g kaerahelbeid
115 g maapähklivõid
3 sl vahtravisiirupit
60 g hakitud India pähkleid
1 sl tšiiaseemneid
Valmistamine:
Tõsta kõik koostisained suurde kaussi ja sega ühtlaseks kleepuvaks massiks. Aseta kauss külmkappi ja lase seal 30 minutit seista, et kaerahelbed imaksid endasse niiskust ja muutuksid pehmemaks. Tõsta väike ports massist peopessa. Seda on mugav teha jäätisekulbiga, millega saad umbes supilusikatäie suuruse palli. Vormi peos palliks. Tee nõnda 10 pallikest.