Galerii: Liina Stein esitles Pariisi moenädalal kollektsiooni «Love»

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile esitles eestlanna Liina Stein Pariisi moenädala raames kollektsiooni «Love». Täna avas moelooja showroom’i otse Pariisi südames Rue de Richelieu tänaval.

«Emotsioonid eilsest moe-show’st on kõrged,» tunnistas Stein. «Olla showroom’iga siin ja esitleda kollektsiooni Pariisi moenädala ajal on iga moelooja unistus, sest viibid keset moemaailma sündmust number üks. Naudin loominguliselt iga sekundit, võtan vabalt ja kohtun erinevate moegurmaanide ning sisseostjatega.»

Eesti moelooja valis tihedast konkurentsist välja moeagentuur Oxfrod Fashion Studio, kes korraldab Pariisi moenädalale alaprogrammi Hotel d'Evreux Place Vendôme’is. Liina Steini kõrval tutvustatakse moemaailmale teisi maailma tulevikutähti nagu Kristina Fidelskaya Araabia Ühendemiraatidest, Alexandmakra Salahina Aserbaidžaanist, Shama Jade Ameerikast jne. Noore moelooja ja tema meeskonna jaoks on kutse suur tunnustus, mis on pika ent kirgliku töö tulemus.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles