Neli viisi, kuidas vältida suhte lagunemist, kui oled ebakindel

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rex Features / Vida Press

Kui sul on probleeme ebakindlusega ning sa oled suhtes, võib see mõjutada suhtet rohkem kui sa arvata oskad. Ainus viis ebakindlusest üle saamiseks, on usaldada ennast ja oma partnerit.

Kindlasti on suhteid, kus ebakindluse tekkimisel on põhjuseid. Näiteks mehed, kes petavad, valetavad ja manipuleerivad. Tihti aga tekib ebakindlus ilma igasuguse põhjuseta, kirjutab Elite Daily.

Siin on mõned asjad, mis võivad selle vastu aidata.

  1. Identifitseeri ebakindluse allikas. Analüüsi enda jaoks, mis põhjusel sa tunned ebakindlust ja kas see tundub pigem irratsionaalne või põhjendatud. See võib aidata sul maha rahuneda ja asju kainemalt näha.
  2. Ära suhtle oma partneriga kogu aeg telefoni või sõnumite teel. Pidev sõnumite saatmine ja kirjade kirjutamine võib isegi suuremat ebakindlust külvata. Paku välja võimalusi suhtlemaks silmast-silma.
  3. Teadvusta, mis teeb sind õnnelikuks. Isegi kui ebakindlus kasvab üle pea, proovi mõelda positiivsetele aspektidele oma suhtes ja partneri püüdlustele, sind selles aidata.
  4. Proovi mõelda, kuidas see teisi mõjutab. Ebakindlus võib olla pimestav ja sa ei pruugi enam näha, kui laastav on see sinu partnerile ja sõpradele. Seepärast, on oluline tegeleda selle probleemiga koos.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles