Fotod: Eesti päritolu moemärk Bernhard Dyne osales Londoni moenädalal

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti päritolu moedisainer Lilidžand Liiia Aunapuu esitles 16. septembril oma brändi Bernhard Dyne uut kollektsiooni «VRONSKY» Londoni moenädala raames.

Bernhard Dyne SS18 kollektsioon sai hea vastvõtu osaliseks ja pööras nii mõnegi seltskonnastaari pead. Publiku hulka kuulusid Sarah Harding, Jimmy Choo abikaasa Rebecca Choo, TV staar Love Islandi osaleja Nathan Joseph ja seltskonnastaar Anna-Maria Galojan.

Bernhard Dyne uue kollektsioon inspiratsiooniks on Lev Tolstoy romaani kangelanna Anna Karenina. Disaineri signatuurile omaselt koosneb kollektsioon naiselikest siluettidest ja isikupärastest detailidest. Taljejoont hoidvad kleidid on ajatult elegantsed ja sensuaalsed, mängides pärlipitsi, tikandite ning lillemotiivi elementidega. Tulemuseks on lummavalt romantilised kleidid erilisteks hetkedeks.

Bernhard Dyne’i disaineri Lilidžandi sõnul on kollektsioon loodud naistele, kes hindavad elegantset ja naiselikku stiili, kui julgevad siiski eristuda.

Bernhard Dyne kogub üha rohkem tuntust Inglismaal, Araabia Ühendriikides ja Venemaal ning on saanud kutseid ka New Yorgi, Vancouveri ja Milano moenädalatele.

Bernhard Dyne’i uus kevadsuvine kollektsioon valmis koostööna Londonis elava kübarameister Anna Gilderiga. Anna Gilder on tuntud unikaalsete ja detailirohkete peaaksessuaaride poolest – suled, velvet, pärlid, tikandid, lilled loovad imeilusad ja ainulaadsed peakatted. Anna Gilderi kollektsioon «HIGH SOCIETY» on ekstravagantne ja aristokraatlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles