Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Salat punaste ubadega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Mahlane ja mahe salat punaste ubadega.

4-6 portsjonit
20 min

1 purk punaseid ube Bonduelle Vapeur "Vapeur"

300 g suitsuliha

2 keedukartulit

1 keeduporgand

3 marineeritud kurki

2 keedetud muna

3-4 spl head majoneesi

Koori kartulid ja porgand ja lõika need kuubikuteks. Lõika kurgid ja liha samasugusteks kuubikuteks.

Koori ja peenesta munad.

Lase ubadelt nõrguda üleliigsel vedelikul.

Pane kõik kaussi, lisa majoneesi ja sega.

Enne serveerimist hoia külmkapis.

Tagasi üles