Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Ahjus küpsetatud köögiviljad peekoniga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Mõnus ja kodune vormiroog köögiviljade ja peekoniga.

3-4 portsjonit

50 min

1 pakk köögiviljasegu Bonduelle Vapeur "California mix"

3-4 suurt kartulit

150 g peekoniviile

oliiviõli

sool

Kaste:

4 spl oliiviõli

1 spl ijoni sinepit

3 spl sidrunimahla

1/2 spl suhkrut

Sulata köögiviljad üles. Kuumuta ahi 180 kraadini.

Pese kartulid, lõika need viiludeks ja pane ahjuvormi. Piserda peale oliiviõli, raputa soola ja küpseta ahjus 30 minutit.

Võta kartulid ahjust, lisa köögiviljad, kata pealt peekoniga ja küpseta veel 15 minutit.

Vamista kaste. Vispliga vahusta oliiviõli koos sinepi, suhkru ja sidrunimahlaga.

Vala köögiviljadele kastmega üle ja serveeri.

Tagasi üles