Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Kalakotletid kikerhernega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Foto: Bonduelle

See retsept peaks eriti meeldima neile, kellele ei maitse kala. Seda, et kala on vajalik, teab igaüks, kuid paljudele ei meeldi selle omapärane lõhn ja seepärast on nad selle eemaldanud oma toidulaualt. Need kotletid tõestavad kindlalt, et isegi need, kes ei söö kala, hakkavad küsima lisa – sest kikerhernes neutraliseerib kala lõhna ja kurgid sinepiga lisavad pikantsust. Maitsev ja kasulik! Kikerherneid võib muide asendada Bonduelle Vapeur valgete ubadega.

Kogus: 12-14 tk
Valmistamise aeg: 30 min

1 purk aurutatud kikerherneid Bonduelle "Vapeur"

500 g valge kala fileed

8 spl jahvatatud kuivikuid

6 väikseid marineeritud kurke

1 spl Dijoni sinepit

till

taimeõli

sool, pipar

sidrun serveerimiseks

majonees serveerimiseks

marineeritud kurgid serveerimiseks

Foto: Bonduelle

Lõika kala väikesteks tükkideks ja pane blenderi kaussi. Lisa kikerherned, väikesed kurgid, 4 spl kuivikuid, sinepit, tilli, soola, värskeltjahvatatud pipart, peenesta blenderis ühetaolise massini.

Foto: Bonduelle

Vormi sellest väikesed kotletid, veereta kuivikutes, prae kahelt poolt vähese taimse õliga 3-4 minutit kummaltki poolt.

Foto: Bonduelle
Foto: Bonduelle

Serveeri sidruniviilu (sellest pigistatakse mahla kotlettidele), majoneesi ja marineeritud kurkidega.

Kalakotletid kikerhernega
Kalakotletid kikerhernega Foto: Bonduelle
Tagasi üles