Need röstsaiad sobivad nii hommiku- kui ka õhtusöögiks koos klaasi veiniga või ka suupisteks pidulauale. Ahjus küpsetatud küüslauk säilitab oma võrreldamatu pikantsuse, kuid mitte oma iseloomuliku ebameeldiva lõhna. Väga lihtne valmistada, kuid väga raske vastu panna. Veendu selles ise!
Sisuturundus
Röstsaiad oapasteedi ja peekoniga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kogus: 12-14 tk
Valmistamise aeg: 40 min
425 ml aurutatud valgeid ube Bonduelle "Vapeur"
150 g koorejuustu
1 pikk sai
6 peekoniviilu
3 küüslauguküünt
1/2 sidrunit
basiilik
oliiviõli
sool, pipar
Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Kuumuta ahi 160 kraadini.
Lõika pikk sai viiludeks, lao ahjuplaadile, piserda peale õli. Lao ahjuplaadile ka koorimata küüslauguküüned ja peekon. Küpseta ahjus, kuni küüslauk on pehme. Röstsaiad ja peekon võivad saada valmis ka palju varem. Valmis peekon murra kätega tükkideks.
Pane kaussi oad, koorejuust, kooritud küüslauk. Lisa soola ja pipart maitse järgi, pressi sidrunist mahla ja peenesta kõik blenderiga.
Määri röstsaiadele pasteeti, peale aseta peekon ja basiilikulehed. Serveeri kohe.