Skip to footer
Päevatoimetaja:
Ele Kalda
Saada vihje

Prantsusepärane pirukas suitsulõhe ja köögiviljadega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusepärane pirukas suitsulõhe ja köögiviljadega

See pirukas on uskumatult maitsev ja sobib nii argipäeva kui ka pidulauale. Ole valmis selleks, et iga külaline, kes seda proovib, küsib sult retsepti. Mis siis ikka, jaga! Rõõmusta ennast ja teisi!

Vorm - 22-23 cm
Valmistamise aeg - 45 min

1 pakk köögivljasegu Bonduelle Vapeur "French Mix"

250 g pärmita lehttainast

150 g külmsuitsulõhet

150 g koorejuustu

2 muna

2 spl hapukoort

tilliroheline

French Mix

Määri ahjuvorm võiga. Soojenda ahi 200 kraadini.

Sulata tainas üles. Raputa tööpinnale jahu. Rulli tainas õhukeseks, aseta vormi, vajuta sõrmedega äärtele ja lõika üleliigne osa ära.

Vorm läbimõõduga 22-23 cm.

Valmista ette täidis. Vahusta munad, lisa koorejuust, hapukoor ja sega. Lisa ülessulatatud köögiviljad, peenestatud till ja sega veelkord.

Artikli foto
Artikli foto

Ettevalmistatud vormi tainaga vala muna-köögiviljasegu. Lõika lõhe peenteks viiludeks ja aseta täidisele, vajutades kergelt sisse.

Artikli foto

Küpseta ahjus 30 minutit.

Lase pirukal täielikult jahtuda, lõika portsjoniteks ja serveeri.

Prantsusepärane pirukas suitsulõhe ja köögiviljadega
Kommentaarid
Tagasi üles