See pirukas on uskumatult maitsev ja sobib nii argipäeva kui ka pidulauale. Ole valmis selleks, et iga külaline, kes seda proovib, küsib sult retsepti. Mis siis ikka, jaga! Rõõmusta ennast ja teisi!
Sisuturundus
Prantsusepärane pirukas suitsulõhe ja köögiviljadega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vorm - 22-23 cm
Valmistamise aeg - 45 min
1 pakk köögivljasegu Bonduelle Vapeur "French Mix"
250 g pärmita lehttainast
150 g külmsuitsulõhet
150 g koorejuustu
2 muna
2 spl hapukoort
tilliroheline
Määri ahjuvorm võiga. Soojenda ahi 200 kraadini.
Sulata tainas üles. Raputa tööpinnale jahu. Rulli tainas õhukeseks, aseta vormi, vajuta sõrmedega äärtele ja lõika üleliigne osa ära.
Valmista ette täidis. Vahusta munad, lisa koorejuust, hapukoor ja sega. Lisa ülessulatatud köögiviljad, peenestatud till ja sega veelkord.
Ettevalmistatud vormi tainaga vala muna-köögiviljasegu. Lõika lõhe peenteks viiludeks ja aseta täidisele, vajutades kergelt sisse.
Küpseta ahjus 30 minutit.
Lase pirukal täielikult jahtuda, lõika portsjoniteks ja serveeri.