Uus stereotüüpe murdev liikumine: «Paksud naised reisivad»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Enamus reisiblogisid on peenikestest naistest, kes naudivad reisirõõme. Samal ajal on internet täis õuduslugusid paksudest reisijatest, kes inimestes ebamugavust tekitavad. Nüüd otsustasid volüümikad naised alustada stereotüüpe-murdvat liikumist «Paksud naised reisivad».

Annette Richmond on naine, kes pani liikumisele alguse. Tema sooviks pole vaid murda müüte seoses paksude inimeste reisidega, aga pakkuda tuge ja võimalust oma lugusid jagada. Richmond rääkis, et tal oli ka endal valehäbi oma kehakaalu pärast reisides.

Tema Facebooki lehel on jagatud palju kogemusi just hirmu osas reisida. «Ehk on lennuki iste liiga väike või jalad ei mahu ära. Või ehk oleks vaja kõrvalistujalt paluda, et oma käetoe üles tõstaks. Inimestel on palju hirme selles osas ja on hea, et on koht, kus nendest rääkida.»

Richmond rõhutab, et tema eesmärgiks on näidata inimestele, et paks ei tähenda koledat, laiska ega ebatervislikkust.

 

@nikkiworldboss || Jamaica

A post shared by Fat Girls Traveling (@fatgirlstraveling) on

 

@fluvialacerda || Dubai, United Arab Emirates

A post shared by Fat Girls Traveling (@fatgirlstraveling) on

 

"I always thought that my comfort zone was behind the camera. I've worked in the fashion industry for over 10 years and have done everything from styling to photography. I could probably count on one hand how many times I've been in front of a professional lens. It wasn't until I decided that I wanted to take my blog to the next level and become a professional blogger that I even considered creating a LookBook. I wanted it to be sexy and sassy, yet fun and empowering. I also wanted to use minimal editing to show other women that rolls and cellulite are just as sexy as a cinched waist and a beat face when you add a little confidence to the mix. I knew I wanted to make food and travel my co-stars, so I decided to produce a promotional shoot for myself while I was in L.A." @fromannettewithlove

A post shared by Fat Girls Traveling (@fatgirlstraveling) on

 

FGT Member @thecurvyedit || San Juan, Puerto Rico

A post shared by Fat Girls Traveling (@fatgirlstraveling) on

 

FGT Member @voyaging_vagabond || Treasure Island Beach, Florida

A post shared by Fat Girls Traveling (@fatgirlstraveling) on

Allikas: HuffingtonPost

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles