Kuus märki, et ta ei ole «see õige»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pius Lee / PantherMedia / Scanpix

Kui naine arvab, et mees on «see õige,» siis kipub ta püsima tema kõrval hoolimata sellest, kui halb on mehe käitumine. Ära ole pime ja pane tähele märke, mis ilmselgelt viitavad sellele, et sa ei peaks temaga koos olema.

Ta on truudusetu

Kui ta petab, siis vajab ta aega üksinda olemiseks ja suurt elumuutust. Mõned naised kaitsevad oma peigmeest ja ütlevad, et petmine on meestel loomuses.

Monogaamses suhtes olemine nõuab tööd nii meestelt kui ka naistelt. Armastus on valik ja kui ta valib oma isekad soovid, siis on talle tema ego tähtsam kui sina.

Ta ei otsida midagi «tõsist»

On loomulik, et tahetakse üksteist alguses rohkem tundma õppida, aga kui isegi mitmete kuude möödudes ei ole ta huvitatud teie suhte ametlikuks tegemisest, siis on see ohumärk. Mees võib olla ebaküps ja ei ole valmis ühele inimesele pühenduma.

Jõua selgusele, mida sina teie suhtelt ootad. Ja kui  ta ei ole selleks valmis, siis on aeg tal minna lasta. Naised, keelduge tiirlemast aastaid mehe ümber, kes pole kindel, mida ta üldse tahab.

Sa kardad

Kui sa kardad, et on võimatu leida teist meest, kes oleks sinu silmis nii atraktiivne või paneks sind ennast nõnda tundma, siis usu meid, sa leiad. Sa leiad selle õige mehe, kes on sinu silmis ekstreemselt atraktiivne ja paneb sind ennastki kaunitarina tundma.

Võib-olla oled sa suhtes oleku ajal veidi juurde võtnud või ei ole su nägu enam nii veatu kui aastaid tagasi ja seetõttu kardad, et mehed ei vaata sind enam. Kaalust alla võtta on igatahes kergem, kui ravida neid emotsionaalseid haavu, mis tekivad vale mehega koos olemisest.

Ta ei räägi sinuga lugupidavalt

Kui mees kasutab sinu kohta roppe sõnu, alandab või solvab sind, siis on aeg temaga hüvasti jätta. Pole oluline, kas ta teeb seda harva või tihti, selline käitumine ei ole aktsepteeritav. Kõikidel meil on vigu, aga mõned vead on palju hullemad kui teised.

Ta käitub lapsikult

Valetaval mehel on ilmselgelt madal enesehinnang. Ta arvab, et peab näitlema selleks, et naine teda tahaks või tema saaks naiselt seda, mida tema tahab. Ta ei tunne ennast oma nahas mugavalt.

Et suhtest saaks asja, peavad mõlemad osapooled iseennast armastama, tooma ohverdusi ja pühenduma 100 protsenti. Levinud taktika ebaküpsete meeste hulgas on ka see, et nad tahavad sind haavata, kuna tegid nende silmis midagi valesti.

Ta sõltub sinu edukusest

Kõik naised otsivad meest, kes suudaks iseendaga toime tulla. Kui sa leiad, et mees sõltub sinu rahast ja üritab kasu lõigata sinu edust, siis peaksid rihma veidi rohkem pingule tõmbama, kirjutab yourtango.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles