Mida mehed tegelikult mõtlevad, kui naine nende ees nutab (1)

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

Kindlasti oled sa endamisi mõelnud, et mis tunded mehi valdavad, kui naine nende ees nutab. Ja kuigi meile tegelikult väga ei meeldi meeste ees nutta, siis paratamatult võivad emotsioonid mõnikord ülepea lüüa ja nii see juhtub. Mehed avaldavad, mida nad sellel hetkel mõtlevad. 

Pisarate valamine toob tihti teatud kergendustunde ja seetõttu ei hoia naised neid tagasi. Tõde on see, et kõik nutavad mõnikord erinevatel põhjustel. Mehe ees nutmine hirmutab paljusid naisi seetõttu, et nad kardavad, et pisarate valamist peetakse emotsionaalselt ebaküpseks või meeleheitlikuks viisiks oma tahtmist saada.

11 meest avaldab, mis tunded neid valdavad, kui nad näevad naist pisaraid valamas. 

1. «Peab lahkuma. Liiga palju tundeid.»

2. «Tüli käigus nutma puhkemine on lihtsalt väga ebaaus. Ta teab, et ma ei suuda tema peale vihane olla, kui ta nutab. Niimoodi ta võidab iga kord.»

3. «Mulle ei meeldi naist nutmas näha, eriti siis, kui ta on haavunud või endast väljas. Mulle meeldib oma naist nutmas näha siis, kui ta valab õnnepisaraid.

Ükskord ma ajasin ta nutma ja tundsin ennast kõige halvema inimesena terves maailmas. Ma ei taha teda enam kunagi minu süü tõttu nutmas näha.»

4. «See teeb mind kurvaks. Mulle ei meeldi naist nutmas näha, seega ma üritan teha midagi sellist, mis teeks teda õnnelikuks või siis pakun õlga, mille najal nutta.»

5. «Kui naine nutab, siis ma lasen tal seda teha, et ta ennast hiljem kergemalt tunneks. Samuti proovin tema probleemile lahendust leida. Ning ei, see ei tekita minus võimsat tunnet, sest kui tema on kurb, siis olen ka mina kurb.»

6. «Minu kolleeg nuttis hiljuti, sest sai teada, et tema emal on vähk. Ma olin temaga juba aastaid koos töötanud, aga kui ma nägin teda nutmas, siis mul polnud aimugi, mida sellises olukorras teha. Ma tundsin ennast abituna. Mul ei tulnud midagi paremat pähe, seega ma lihtsalt kallistasin teda.»

7. «Naine nutmas – eriti, kui see juhtub tööl, paneb mind end ebamugavalt tundma ja ma ei ole kindel, mida peaksin ütlema või tegema.

Kui minul ja partneril on tüli ja ta hakkab nutma, siis tähendab see seda, et vestlus peatub seniks, kuni ta nutmise lõpetab.

Ma arvan, et nutmine on normaalne ja tervislik – kuid siiski, mõnikord ma tunnen, et ta üritab selle abil minuga manipuleerida.»

8. «Ma tunnen ennast väga halvasti, kui ma näen naist nutmas, hoolimata sellest, et mina ei teinud midagi halvasti. Ma tunnen ennast nõrga, rumala ja kasutuna.»

9. «Eeldades, et midagi tõsist ei ole lahti, oleneb minu reageering sellest, kui väsinud ma parasjagu olen. Üks võimalus on see, et ma tahan tema probleemi lahendada ja asju paremaks muuta ja teine see, et ma mõtlen «Kui kaua selle lõppemine küll aega võtab?»

10. «Kui ma olin noorem, siis naise nutt ajas mind paanikasse. Aga see on ajaga muutunud. Praegusel ajal üritan tema tunnetele ruumi anda ja oodata, kuni saab konkreetsemat infot tema aitamiseks.»

11. «Ma tunnen ennast kohe süüdi, hoolimata sellest, kas ma tegin midagi valesti või mitte. Tegelikult ma tunnen ennast süüdi isegi siis, kui ta nutab oma töö või sõbrannade pärast.»

Allikas: yourtango.com

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles