Uus reaalsus: surnud kallima järgi tehtud seksirobot

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valentyna Chukhlyebova / PantherMedia / Scanpix

Seksinukud on läbinud pika teekonna ja asi on arenenud täispuhutavatest figuuridest palju kaugemale. Valmistama on hakatud üha realistlikumaid seksinukke ja üks ettevõte toodab isegi roboteid, mis on valmistatud vastavalt kliendi nõudmistele.

See ettevõte ütleb, et konkreetsed robotid ei ole mõeldud ainult seksiks, vaid need aitavad inimestel toime tulla leinaga, sest valmistatav robot võib välja näha täpselt selline nagu oli näiteks mehe kadunud naine. Viimse detailini viimistletud: nägu, juuksed, nahavärv ja hääl on surnud armastatu täpsed koopiad.  

Suur nõudlus on nii surnud partneri välimusega robotitele kui ka kuulsuste välimusega robotitele. Kui rääkida kuulsuste välimusega nukkudest, siis kõige tahetum on Marilyn Monroe koopia.  

Eksperdid on hoiatanud, et seksirobotid asendavad voodis päris partneri juba mõne aasta pärast, kirjutab deccanchronicle.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles