Naised avaldavad, mida nad mõtlesid pärast oma kõige esimest vahekorda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Benis Arapovic / PantherMedia / Scanpix

Kõikidel on rääkida lugu selle kohta, kus nende esimene kord toimus. Oli see siis vanemate keldris, jalgpalliväljakul, parklas või kusagil mujal. Me teame küll kohta, aga tihti ei tea me seda, mida nad tegelikult mõtlesid pärast oma esimest vahekorda. Internetis kajastatakse süütuse kaotamist tihti millegi sellisena nagu see tegelikult üldse ei pruugi olla, seda enam, et kõikide jaoks on see kogemus erinev. Meie toome teieni mõtted, mis olid nendel naistel pärast seda esimest korda.

1. «Ma olin üllatunud, kui valulik see tegelikult oli ja samal ajal olin ka pettunud, et see polnud üldse nii nagu olin lugenud. Šokeeriv oli kõigele lisaks veel see, et ma veritsesin pärast seda nii pikka aega.»

2. «Ma mõtlesin ahastusega, et kas nii palju verd on ikka normaalne ja kas see ongi iga kord nii valus? Äkki õige hingamine aitab? Ja miks ma olen pesumasina peal?»

3. «Ma tahan seda kindlasti uuesti proovida, aga teinekord äkki ikka voodis.»

4. «See oligi kõik? Päriselt ka? OK.»

5. «Mõtlesin, et see tegevus on täielik ajaraiskamine.»

6. «Üsna kindlalt mõtlesin «hmm,» huvitav miks see tegevus inimestele nii palju korda läheb.»

7. «Ühesõnaga, ta nägi viis minutit välja nagu surnud kala ja nüüd on ta väsinud ja ülimalt õnnelik. Mänguasjaga kestis see palju pikemalt ja oli parem ka, aga ma ju armastan teda ja kui ta on õnnelik, siis see ju ongi kõige tähtsam?»

8. «See oli väga pettumust valmistav ja valus. Kumbki meist ei teadnud, et mida me õige teeme. Kuna me olime mõlemad alles teismelised, siis ei osanud me väärtustada ka piisavalt pikka eelmängu.»

9. «Ma tegelikult väga nautisin oma esimest korda. Minu esimene mõte oli, et tahaks seda kohe uuesti teha.»

10. «Ma arvasin, et see oli üsna lahe. Mäletan, et tundsin suurt kergendust, et see möödus sujuvalt.»

11. «Ma pean olema imelik, sest ma väga nautisin oma esimest korda. Ma olen õnneseen, sest tegin seda oma praeguse peigmehega, kes oli väga hooliv ja õrn. See tegi küll natukene valu, aga kui ma ära harjusin, siis oli see imeline. Ma ei ürita asju paremaks rääkida, vaid nii ma päriselt tundsin.»

12. «Ma kaotasin oma süütuse suvel, enne oma kolmandat aastat ülikoolis. Enamik minu sõbrannadest oli seda juba teinud, seega minu esimene mõte oli: «Lõpuks!» Ma ei suutnud ära oodata, et sellest oma sõpradele rääkida. Tundsin, et olen nüüd liige täiskasvanute klubis ja erutunud, et saan ka nüüd sõbrannadega lugusid vahetada. Minu ja selle kuti vahel ei olnud mingit armastust, aga see ei olnudki oluline.»

13. «Ma mäletan, et olin sügavalt pettunud ja segaduses, sest otsene seksuaalkontakt ei pakkunud mulle mitte midagi. Ma ei oodanud küll kohest orgasmi, sest olin lugenud, et suur hulk naisi ei saa tavaliselt ainuüksi peenise sisenemisest orgasmi, aga ma lootsin, et tunnen vähemalt mingisugust naudingut. Ma juba teadsin, et masturbeerimise puhul pakkus mulle ka naudingut ainult kliitori masseerimine, aga lootsin, et reaalse seksi puhul on asjad teisiti. Paraku polnud.

Nüüd ma tean, et on normaalne saada naudingut ka ainult tänu kliitorile, aga siis ma seda ei teadnud ja arvasin, et kõik, mis seksi käigus toimub, peaks tunduma hämmastav.»

Allikas: Elite Daily

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles