Mida mehed tegelikult arvavad, kui mängid raskesti kättesaadavat

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JCB Prod / PantherMedia / Scanpix

Oled sa kunagi mõelnud, mida mehed arvavad, kui naine mängib raskesti kättesaadavat? Saladus peitub selles, et mehed tahavad naist, kelle südame võitmiseks nad peavad vaeva nägema, aga see ei ole sama, mis «raskesti kättesaadav.»

Kui sa mängid «raskesti kättesaadavat,» siis sa tegutsed valesti ja sellega meelitad ligi hoopis valesid mehi. Loe, kuidas mehed sellist käitumist tõlgendavad.

Sa ei ole saadaval

Kui sa paistad raskesti kättesaadav, siis jätab see meestele mulje, et sa ei ole lihtsalt suhetele avatud.

Juhul kui mees kutsub sind välja ja sa ei ole vaba kaks või kolm nädalat järjest, siis jääb talle mulje, et sinuga suhte loomine ei ole võimalik. Tegelikult on meeste jaoks oluline juba naisega esmakohtumisel jõuda selgusele, kas ta on üldse saadaval või mitte.

Kui naisega kohtingu kokkuleppimine on väga raske, siis arvab ta, et sa oled juba teises suhtes või sa lihtsalt ei ole temast huvitatud.

Sa oled atraktiivne valede meeste silmis

Tõelised mehed, sellised kellega on võimalik ühine elu üles ehitada, ei jää sinu ümber tolknema ja ootama, millal neil tekib võimalus sind näha. Nad ei talu kohtingute pidevat tühistamist, vastamata kõnesid või pidevaid arusaamatusi suhtluses.

Mehed, kes tekitavad sinus illusiooni, et raskesti kättesaadava mängimine töötab, ei ole tegelikult väärt mehed, kellega suhet luua. Nad püsivad sinu kõrval hoolimata sellest, kui halvasti sa neid kohtled, neil puudub respekt iseenda vastu.

Kui sulle mees meeldib, siis ära varja seda tema ees, vaid anna talle võimalus endaga koos aega veeta. Ainult nii saad teada, mida tal on sulle pakkuda.

Sa oled oma eluga rahul sellisena nagu see on

Eduka karjääri ja sõprade omamine on elus tähtsal kohal. Aga kui sa sead oma karjääri ja sõbrad alati esimesteks, siis jääb meestele mulje, et sa oled oma eluga rahul sellisena nagu see on ja sa ei otsi suhet.

Mehed tahavad sinu elu paremaks muuta. Kui sa oled saadaval, siis annab see mehele võimaluse näidata, mida ta saab sinu ellu juurde tuua.

Nad tahavad sind endale võita. Sina pead tegema esimese sammu ja neile võimaldama endale ligipääsu, kirjutab yourtango.com.

Seega, kui sa otsid oma ellu meest, siis tee talle ruumi ja ära jäta muljet, et sul on üksinda parem. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles