Mida teha, kui sa vihkad oma kihlasõrmust? (1)

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: StockSnap / CC0 Licence

Kujutle: teil on eriline kohting, ta langeb ühele põlvele, jutustab pisarsilmil, kuidas ta sind armastab... ning siis tõmbab taskust kõige koledama sõrmuse, mida sa oled iial näinud. Kui sa tunned pärast kihlumist end üliõnnelikuna, mõeldes tulevasele abikaasale, kuid hinges kihvatab viha iga kord, kui oma sõrmust näed, siis siin on mõned nõuanded.

Mõtle sellele, mida sõrmus tähendab

Jah, see on miski, mida sa pead kandma terve oma elu, seega on arusaadav, kui see sulle ei meeldi ja sa vihastad. Aga sa peaksid mõtlema ka sellele, mida su partner tahtis saavutada. Ta oli ilmselt nii erutunud, et selle sõrmuse ostab, kui suur armastus selle taga on. See on teie armastuse sümbol, tuletab Insider meelde.

Lihtsalt kanna oma abielusõrmust

Kui sa ei saa oma sõrmust valida, siis ära tee sama viga kaks korda ning vali abielusõrmus, mida armastad - ning kanna lihtsalt seda. Pole ebatavaline kihlasõrmust mitte kanda, kui oled juba abielus.

Võta asi oma kätesse

Kui see sulle tõesti ei meeldi, võid püüda kallimaga sõrmusevahetuse jutuks võtta. Ära vaheta seda välja kohe järgmisel päeval, kuna sõrmus võib sulle ajaga meeldima hakata. Pealegi hakka vahetust kallimale ettevaatlikult vihjama, rääkides sellest, millised ehted ja stiil sulle tegelikult meeldivad.

Püüa leida võimalus vahetuseks

Kui sa leiad sõrmuse, mis sulle rohkem meeldib, siis võib su kallimalegi olla täiesti meeltmööda, et te vahetuse teete. Lisaks pakub vahetus võimaluse taasluua romantiline hetk.

Kui ta pole veel kätt palunud, sekku

Ehk oled sõpradelt kuulnud, millist tüüpi sõrmust su kallim otsib. Selmet vakka olla, leia viis asjast ise osa võtta. Kihlus on niikuinii ühine otsus, on täiesti normaalne, et sa ka sõrmuse osas kaasa saad rääkida. Sa võid ise sõrmuse välja valida, öelda sõbrale, millist sõrmust sa eelistad või saata kallimale Pinteresti ideetahvli sõrmustega, mis sulle meeldivad.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles