Selle naise juuksur võis päästa tema elu

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Igor Sapozhkov / PantherMedia / Scanpix

Meil on teile lugu, mis võib panna teid ümber mõtlema, kui plaanite oma loomuliku juuksevärvi välja kasvatada.

Eileen Corey on endine WKYC tervise korrespondent, kes 1980ndatel oli tuntud oma punaste juuste poolest. Tema juuksed olid lausa kohaliku meedia kaubamärgiks.

Ja hoolimata sellest, et Corey ei tööta enam selles valdkonnas, värskendab ta oma juuksevärvi siiani iga kuu. Tal on olnud juba 15 aastat sama juuksur – Kari Phillips.

Viimasel visiidil märkas Phillips sünnimärki, mida ta ei olnud varem Corey peas näinud. Õnneks on Phillipsi õde dermatoloog, kes on koolitatud nahavähi sümptomeid ära tundma. Juuksur usaldas oma kõhutunnet, et midagi võib valesti olla ja saatis Corey sellega kontrolli, kus tuli välja, et tegemist ongi melanoomiga.

Kuna melanoomile jõuti kiiresti jälile, vajab Corey ainult lõikust selle eemaldamiseks, keemiaravi või kiiritamine ei ole vajalikud. Nüüd paneb Phillips ka kõikidele teistele ilutegijatele südamele, et nad jälgiksid oma klientide tervist.

Kui sa juuksuris väga tihti ei käi, siis lase oma pead kontrollida mõnel lähedasel või tee seda võimalutse piires ise. Kõige parem on seda teha pärast pesemas käimist, kui juuksed on märjad. Vähimagi kahtluse puhul pöördu koheselt nahaarsti poole, soovitab popsugar.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles