Tähelepanu: nende ametite esindajad petavad suurema tõenäosusega

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Tuleb välja, et loomingulised inimesed on valmis suurema tõenäosusega petma kui vähemloomingulised, ja et inimesed, kelle amet nõuab kunstioskusi, arvatakse olevat tõenäolisemalt ka altid afääridele.

Kohtingusait Victoria Milan, mis keskendub just afääride loomisele, viis kasutajate hulgas läbi küsitluse, vahendab Female First. Selgus, et 86 protsenti kasutajatest uskus just loomingulisuse olevat üheks oluliseks eelduseks, kuidas inimesest petja saab. 70 protsenti kinnitas, et on flirtinud või petnud just loomingulise eriala inimesega.

Usutakse, et loomingulised inimesed on loomult isekamad, mistõttu nad abieluvoodist ka kaugemale triivivad. Teiseks inspireerivad neid inimesed, kes pole vaid nende partnerid ning tunnevad sageli vajadust uute värskete kogemuste järele. Loomingulised inimesed eelistavad elada oma reeglite järgi.

Arvatakse ka, et loomingulised inimesed on ligitõmbavamad, kuna nad näevad maailma põnevamalt, erinevalt inimestest, kelle jaoks on kõik must ja valge. See värskendav suhtumine asjadesse võib olla väga paeluv.

Loominguliseks peetakse järgmisi erialasid: arhitektuur (26 protsenti), disain (20 protsenti), kirjutamine (14 protsenti), turundus (13 protsenti) ja fotograafia (10 protsenti). Ja kuigi ka skulptoreid peetakse loomingulisteks, on nende hulgas kõige vähem petjaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles