Viisid, mis aitavad valmistuda anaalseksiks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jochen Schoenfeld / PhanterMedia / Scanpix

Oled mõelnud, et tahaksid partneriga anaalseksi proovida, aga hirm valu ees on liiga suur? Sinu esimene anaalseksi kogemus ei pea tingimata olema halb, kui valmistud selleks õigesti ette.

«Üks enim naudingut pakkuv koht inimese kehas on aanus,» ütleb seksuoloog Martha Lee. «Meie aanus on täis närvilõpmeid. Põhjus, miks me siiski ei kipu anaalseksi väga harrastama on see, et me oleme oma peas blokeerinud mõtte sellest, et antud tegevus võib nauditav olla.»

Esimene samm (pärast tualeti külastamist) turvalise anaalseksi suunas on doktor Lee sõnul see, et me vabaneme kartusest. Ära mõtle anaalseksist hirmuga, vaid keskendu mõttele, et see võib olla väga nauditav.

Ära tunne ennast halvasti, et tahad anaalseksi proovida. See ei tee halba sinu tervisele, kui tegutsed teadlikult. Anaalseksi puhul levivad suguhaigused küll kergemini, aga kui sa oled monogaamses püsisuhtes, siis risk saada mõni haigus on madal.

Alustada ei tasuks kohe reaalsest seksuaalsest kontaktist, vaid esialgu võiks mõnda aega harjutada väikeste seksleludega, mis käivad aanusesse või siis lihtsalt eelmängu osana masseerida antud piirkonda.

Aga kui sa oled otsustanud, et tahad nüüd lõpuni välja minna, siis Elite Daily vahendab mõned nõuanded, mida kindlasti tasub järgida.

Alustage aeglaselt

Anaalseks ei ole midagi sellist, millega tasuks kiirustada. Võtke aega, tähtis on enne lõdvestuda. Kui sa teed seda valesti, siis võid tunda valu. Kui sa pole isegi nii lõdvestunud, et partner saaks sinu aanust sõrmedega stimuleerida, siis peenise sisenemiseks pole sa ammugi valmis.

Mis puutub anaalseksi, siis aeglane ja stabiilne võidab sõidu.

Ole erutunud

Samamoodi nagu tavalise seksi puhul, pead ka anaalseksi puhul olema erutatud. Piisavalt erutunud oled siis, kui tunned ennast mugavalt ja alt on juba märg. Kaasa aitaks see, kui partner näppudega aanuse stimleerimise ajal pakuks sulle ka oraalseksi.

Kasutage kaitset

Kaitse ei peaks olema mitte ainult peenisel, vaid ka näppudel. See aitab muuta need libedamaks ja ühtlasi on asi ka puhtam. Näppudele aseta kas kondoom või siis tõmba kätte kummikinnas. Me ei räägi siin nendest, millega sa nõusid pesed!

Libesti kasutamine

Libesti on anaalseksi puhul äärmiselt oluline. Kasutage ohtralt libestit, aga sellegi poolest tuleks partneril enne peenisega sisenemist veel aanuse ümbrust masseerida, et see oleks lõdvestunud, mitte pinges.

Leidke õige poos

Tähtis on leida poos, mis töötab just sinu jaoks. Kõige mugavam poos on tõenäoliselt külg-külje kõrval, sest see välistab peenise liiga sügavale pääsemise ja võimaldab sul rohkem olukorda juhtida.

Maksimaalse naudingu saamiseks tasub proovida lusika poosi. Sellisel viisil saab partner seksi ajal käega stimuleerida ka sinu kliitorit.

Ja jäta meelde, et ohutus ja puhtus on väga olulised. Mitte mingi juhul ei tasuks panna näppe või peenist tuppe, kui need on just hetk tagasi olnud aanuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles