Endine politseiboss Raivo Aeg: Mikk Pärnits, palu daami käest vabandust! (3)

Raivo Aeg
, riigikogu liige (IRL)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Aeg
Raivo Aeg Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Ma ei ole tahtnud Mikk Pärnitsa teemal sõna võtta. Skandalisti räuskamine on asi, mida ei peaks võimendama. Kõige vähem peaks seda tegema rahvusringhääling, ERR tegutses siin minu jaoks arusaamatult kollaselt. Poliitik, endine politsei ja kaitsepolitsei peadirektor Raivo Aeg kirjutab, et Mikk Pärnits peaks Sirje Kiini käest vabandust paluma.

Nüüd asus Pärnits sõimama valimatute sõnadega Sirje Kiini, aatelist ja lugupeetud inimest. Daami, kes kunagi on ka IRLi meeskonna liikmena tegutsenud, kelle tegevusest on Eesti riigile palju kasu tõusnud. Nii juhtub, kui skandalistide tegevust toetatakse. Jaksu Sirje Kiinile selliste rünnakute talumisel, aateline olla pole lihtne.

Kui inimene peab ennast kultuurisfääris tegijaks, siis ootaks, et ta käituks ka kultuurselt ja lugupidavalt, eriti naisterahva suhtes. Muidu pole teda võimalik pidada kultuuriinimeseks või kirjanikuks, kelleks ta ennast paistab pidavat.

Keegi peab sellele tähelepanu juhtima, sest noorel mehel paistab kodusest kasvatusest vajaka jääma. Mikk Pärnits – noor mees, võta ennast kokku ja palu vabandust.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles