Kohutavad kohtingud: «Ta käskis mul jala koju minna, sest ma ei andnud talle raha kütuse jaoks»

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Frank Boston / PantherMedia / Scanpix

Kõik kohtingud ei suju paraku ladusalt, mõned võivad olla lausa nagu õudusunenägu. Neli naist jagavad, milline on olnud nende kõige kohutavam kohting.

«Kolmandal kohtingul läksin oma silmarõõmuga jalgpalli vaatama. Ma ei tea jalgpalli kohta midagi, aga lootsin, et ta õpetab mulle. Selle asemel saatis ta terve mängu aja teisele tüdrukule sõnumeid, kirjutades, et ta ei suuda temaga kohtumist ära oodata. Pärast mängu pidime minema tema juurde, aga ma tõin ettekäände, et pean minema koju. Mitte mingil juhul ei oleks ta minult midagi enam saanud!»

«Õhtusöögil rääkis see kutt ainult raha tegemisest. Pärast istusime pingil, ta võttis minu käe ning ütles: «Sul on ilusad käed. Mulle väga meeldivad käed. Mulle meeldivad ühed asjad veel, nimelt jalad. Kas ma võin sulle jalamassaaži teha?» Kell oli üheksa õhtul. Ma ütlesin ei ja keeldusin teisele kohtingule minemast.»

«Esiteks jäi see mees hiljaks. Seejärel tellis ta kalli pudeli šampust ja minuga seda isegi ei jaganud! Ta tellis ka tunduvalt rohkem süüa kui mina ja lõpuks kalli magustoidu. Kui arve tuli, siis ta küsis «Kas sa aitad mu hädast välja? Ma maksan sulle tagasi.» Ma aitasin. Teel koju peatus ta bensiinijaamas ja küsis veel raha! Ma ütlesin ei, selle peale käskis ta mul autost väljuda ja jala koju minna.»

«Me olime selle kutiga kolmandal kohtingul, kui ta lõpuks paljastas, et elab oma ema keldris. Õhtu lõppedes läksime ta keldrisse ja hakkasime amelema. Sel hetkel, kui ta võttis oma peenise välja, lasi ta ka valjult peeru, mis haises kohutavalt. Ma küsisin temalt, kas ta tõesti tegi praegu nii? Ta kehitas õlgu ja ütles, et ikka juhtub. Ma lahkusin keldrist ja kustutasin ta oma elust.»

Allikas: cosmopolitan.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles