Viis head põhjust, miks saata seksikaid sõnumeid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Reis / PantherMedia / Scanpix

Vanem generatsioon arvab, et kui sa teed endast alasti pildi või saadad kellelegi vallatuid sõnumeid, siis need ilmuvad automaatselt sinu sotsiaalmeedia kontole. Sa ei leia enam kunagi tasuvat tööd ja elad elu lõpuni vanemate keldris. Päris nii need asjad siiski ei ole.

Me ei tegeleks sekstimisega (seksikate sõnumite saatmisega), kui selleks ei oleks head põhjust. Ja selleks heaks põhjuseks ongi see, et sekstimine on lahe. Kui seda õigesti teha, siis võib see muuta sind võimekamaks, näiteks arendades sinu kirjutamisoskust või õpetades sind oma seksuaalseid soove paremini väljendama.

Sekstimine muudab sind paremaks kirjutajaks

Sekstimine on sarnane rollimängudele, sest sul on vabadus proovida erinevaid rolle. Sa võid asuda kohe tegutsema, aga huvitav on enne ka mõned asjad paika panna, näiteks asukoha. Kas te olete vannitoas? Lennukis? Või kas te olete hoopis teised inimesed? Seejärel võib partner hakata kirjeldama, mis ta parasjagu sinuga teeks.

Seksting on imeline ajaveetmise viis, mis laseb sinu kujutlusvõimel lennata, kus iganes sa oled. Selle asemel, et lõputult Facebookis ja Instagramis kerida, kasuta veidi oma fantaasiat. Kes teab, ehk kirjutad kunagi lausa erootilise novelli?

Sekstimine aitab sul ennast käima ajada

Kui sa sekstid, siis ei ole sul vähimatki aimu, kuidas teine inimene sinu sõnumile tegelikult reageerib. See on mõnes mõttes imeline, sest nõnda saad sa täielikult keskenduda sellele, mis paneb sind hästi tundma. Sa ilmselgelt ei saa seda teha samal viisil siis, kui sa kellegagi seksid.

Masturbeerimine on täielikult sinu enda teha, aga seksting on teistsugune, sest sa ei aja ennast üksinda käima, vähemalt mitte täielikult. Keegi teine kogeb veel seda intiimset hetke. See tähendab, et te olete ühendatud – olgugi, et läbi võrgu, mitte füüsiliselt.

See on huvitavam, kui lihtsalt üksinda masturbeerimine ning vabam, kui kellegagi reaalselt seksimine. See muudab sind partneriga lähedasemaks, ilma üksteist isegi katsumata. Terve päeva kestev eelmäng, kui te lõpuks partneriga kokku saate, siis olete valmis koheselt asja kallale asuma ja kogu see ootusärevus tasub ennast ära.

Seksting tähendab põhimõtteliselt seda, et sinu aju seksib

Meie keha võib sekstimisele füüsiliselt vastata, ilma igasuguste puudutusteta. See ei ole inimese füüsiline pool, millega sa ühenduses oled, vaid vaimne või hingeline jõud, kuidas iganes soovid seda nimetada.

Sekstimine paneb sind tundma võimukalt, sest kinnitab sulle, et oled atraktiivne. Kui sa saad kellegagi sekstida, ilma teadmata, kuidas ta reaalses elus välja näeb, siis see näitab, et sind võib käima ajada iga inimene, olenemata tema välimusest. Vanus, rass, kaal ja teised füüsilised näitajad ei oma sel hetkel üldse tähtusust.

Sekstimine laseb sul avastada riskivabalt

Sekstimine võimaldab sul testida piire, mis sinul ja partneril magamistoas on. See on ohutu viis, sest puudub risk, et keegi saaks haiget või ületaks piire reaalselt.

Seksting annab sulle aega, et aru saada, mis on ahvatlev ja mis mitte. Sa saad teada, mis tundeid see idee sinus tekitab, enne kui asi jõuab füüsiliste tegudeni. See sarnaneb vee katsumisega, enne sinna sisse hüppamist.

Oluline on vahet teha sellel, mida sa oled valmis tegema fantaasiates ja mida reaalses elus. Aga kui sa lased kujutlusvõimel vabalt lennata, siis võid avastada, et oled tegelikult vallatum, kui alguses arvasid. Ja kui sa oled liiga häbelik, et oma uusi soove välja öelda, siis tekstsõnum on selleks ideaalne viis.

Sa saad alati lahkuda

Tavaliselt on sellisest vestlusest üsna kerge väljuda.

Kas sina teed kogu töö ja tema ei vasta eriti entusiastlikult? Kui ta pole huvitatud, siis tea, et tegelikult pole sul teda vaja olnudki. Sa saad alati lõpetada ka üksinda või minna hoopis sõbrannaga jäätist sööma.

Mõnikord võib juhtuda, et sul endal kaob huvi ära. Sellisel juhul ütle viisakalt, et sind ei eruta see asi ja lõpeta vestlus, kirjutab Elite Daily. Samas ei pea sa sekstingu peale tervet päeva kulutama, võid teha seda täpselt nii kaua, kui viitsid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles