Kuidas kutsuda inimest Tinderist reaalsele kohtingule

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Monkeybusiness Images / Panthermedia / Scanpix

Mitmete kohtinguäppide kasutamine ei tähenda seda, et sa käiksid palju kohtamas. See ei pruugi tähendada isegi seda, et sa oled kas või ühel päris Tinderi kohtingul käinud. 

Sa ei ole ainuke: Tinder saatis just kaks kasutajat kohtingule Hawaiile, sest kolm aastat tagasi hakkasid nad Tinderis suhtlema, aga polnud siiani kokku saanud.

Kerge on inimeste pilte lohistada paremale või vasakule, üsna kerge on ka sõnumeid saata ja nendele vastata, aga pea võimatu on inimestega Tinderist lõpuks ka reaalses elus kohtuda. Tinder on kohtingute leidmiseks ideaalne koht, aga miks siis ikkagi kohtutakse päriselt nii vähe? Elite Daily otsis sellele küsimusele vastuseid.

Lühike vastus: me oleme lihtsalt laisad

Pikem vastus: on raske võtta oma päevast aega, et investeerida see võõrasse inimesse, kelle nägu sa oled telefonis «lohistanud.»

Kui sa oled otsustanud, et on viimane aeg kohtuda kellegagi ka reaalses elus, siis alljärgnevad nipid aitavad seda saavutada.

Esimene käik: alusta vestlust

Aasta on 2017 ja naised võivad esimese sammu teha. Kui sa tahad pääseda reaalsele kohtingule, siis võta inimestega Tinderis ühendust sellisel viisil, mis julgustaks neid sinuga suhtlust alustama.

Lauset «Hei, kuidas sul läheb?» on kerge ignoreerida ja sellele tihti ei vastata.

Tavalised avalaused ei tööta. Me teame, et 20 protsenti Tinderis saadetud sõnumitest algab sõnaga «Hei.» Kui sa tahad massist silma paista, siis kirjuta midagi huvitavamat.

Mulle väga meeldivad küsimused stiilis «pitsa või burger?» Sellised küsimused annavad teema, millest rääkida ja paistavad paremini silma, sest Facebook on meile õpetanud, et kõik armastavad jagada oma arvamust, selgitab Kimmy Foskett.

Liikuge äpist mujale nii kiiresti kui võimalik

Te hakkate juba vaikselt flirtima ja see on väga lõbus, aga samal ajal tundub see kestvat lõputuna. Ole kindel, et sa ei tee suurimat viga ja ei ütle: «vabandust, mul läks meelest seda äppi kontrollida,» siis ei kohtu te reaalses elus üsna kindlasti.

Mitte alati ei ole lihtne meeles pidada neid äppe ja võib olla üsna ebamugav, kui tööl olles hüppavad Tinderi teated üles. Anna oma number nii kiiresti kui võimalik.

Kui tegemist on inimesega, kellega sa tõepoolest sooviksid kohtingule minna, siis räägi midagi selle kohta, kuidas sõnumite saatmine on parem ja jaga talle oma number. Peagi sa kuuled temast.

Ära karda teda välja kutsuda

Kui te olete juba mõnda aega suhelnud ja ta ei ole välja pakkunud, et võiksite reaalses elu kokku saada, siis ära karda seda ise esimene öelda. Ta suhtleb sinuga, järelikult on ta huvitatud.

Lihtne fraas «oleks tore sind ka näost-näkku kohata» või «kas teeme millalgi mõned joogid koos?» sobivad hästi. Te juba olete üksteise huvist teadlikud, seega ei ole sul mingit müstiliselt suurt plaani vaja.

See on palju lihtsam, kui kellelegi reaalses elus lähenemine, seega tegutse. Panused on madalad ja see on hea asi.

Kui teil on plaanid tehtud, siis ära tühista neid viimasel minutil

Ma arvan, et üheks põhjuseks, miks nii vähesed reaalses elus kohtuvad, ongi see, et panused on nii madalad.

«Ma olen süüdi korduvalt viimasel hetkel tühistamises või täielikult kohtingu unustamises,» tunnistab Foskett. See võib olla üsna masendav, kui sina oled see, kes kohale ilmus. Nägemist, reede õhtused plaanid.

Proovi võtta seda kui igat teist kokkusaamist või kohtingut. Ilmu kohale õigeks ajaks ja vaata kuidas läheb.

Kui sa pidevalt leiad vabandusi, ignoreerid sõnumeid või tühistad kohtumisi, siis tõenäoliselt sa lihtsalt kardad. Suhte otsimine on raske ja hirmutav töö. On raske olla haavatav, aga see on seda väärt, kui otsid head ja püsivat suhet.

Järgmine kord, kui sa lükkad paremale armsa kuti, siis ära lase teda käest. Tinder ei saa lennutada reisile iga paari, kes pole julgenud kokku saada. Seega, ära oota kolm aastat, et lõpuks reaalselt kohtuda selle kena mehega, vaid asu tegutsema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles