R, 1.12.2023

Tee värske kartuli kaaslaseks heeringakaaviari

Britt Rosen
Facebook
Comments
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mundris kartulid kodujuustu ja suitsulõhega.
Mundris kartulid kodujuustu ja suitsulõhega. Foto: Tuuli Mathisen

Pärast karulauku, rabarberit ja maasikaid tõuseb Eesti köökide suvestaariks värske kartul. Kui esimene isu või ja tilliga rüütatud noortest keedukuumadest mugulatest kustutatud, võib ette võtta pisut maitsekirjumad kooslused. Toidukirjutaja Tuuli Mathisen jagab soovitusi.

«Ei mingit nipitamist, värske kartuli puhas maik on üle kõige. Võid ja tilli potist tulnud kartulile peale – mõnusamat suvist toiduelamust on keeruline ette kujutada,» ütleb toidukirjutaja Tuuli Mathisen.

Facebook
Comments

Märksõnad

Tagasi üles