Rõõmus galerii: Eesti tuntuim lastefotograaf pildistas Pärnus lastemoodi

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maailmas laineid löönud Pärnu juurtega lastemoe fotograaf Katrina Tang lustis möödunud nädalal koos kohalike lastega suvepealinna kaunites kohtades, mille tulemusena valmis vahva galerii Eesti disainerite lasteriietega.

Fotosessioon tehti 22. juulil Pärnu Rannapargis toimuva Rõõmsate Laste Festivali lastedisaini ala tutvustamiseks. Rõõmus pildikogu annab ülevaate vaid murdosast brändidest, mida festivalil kohata võib, sest kohal on suurim valik kodumaiseid lastedisaini tooteid – üle 50 erineva brändi. Lisaks saab sel aastal soetada ka festivalimustrilisi Rõõmsate Laste omatooteid.

Katrina Tang on ligi 10-aastase kogemusega Eesti fotograaf, kelle lastemoe fotosid on avaldatud mainekates ajakirjades üle maailma ning kes on teinud koostööd selliste brändidega nagu Harrodsi kaubamaja, Clarks, Next, Gucci, Aptamil, Mini Boden, French Connection UK, Bledina, Oeuf NYC, Start Rite, Babesta, Very French Gangsters, Xenia Joost, Pale Cloud, Bebe Organic, Mimi Disain jpt. Ta tegeleb nii pildistamise, fotode lavastamise, stiliseerimise kui ka lühivideote loomisega. Aastal 2015 valis New Yorgis baseeruv fotoajakiri PDN (Photo District News) ta üheks 30 fotograafist maailmas, kellel silma peal hoida.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles