Naiste saladused: «Ma varjasin abordi tegemist oma abikaasa eest»

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Fabrice Michaudeau / PantherMedia / Scanpix

Me kõik varjame teiste eest mõningat informatsiooni iseenda ja selle kohta, mis meiega on juhtunud. Aga kui tegemist on sinu partneriga, selle ühe inimesega, kellele sa peaksid saama kõike usaldada, siis kuhu tõmmata joon?

Meie arvates on see täielikult sinu valik, mida sa pead õigeks jagada ja mida sa pigem endale hoiaksid, kirjutab womenshealthmag.com.

Meiega jagasid oma mahlakaid ülestunnistusi kuus naist. Saa teada, kas nad rääkisid partnerile lõpuks tõtt või mitte. Teie ees on nende lood.

Ta arvab, et ma teen trenni, aga ma ei tee

«Minu peigmees on täielik tervisliku eluviisi ja jõusaali fanatt, aga mina kaugel sellest. Ta on sellest alati teadlik olnud, alates meie suhte algusest, paraku on see olnud kogu aja veidikene probleemiks. Tema läheb pärast tööd jõusaali, mina vaatan telekat ja söön. Iga kord, kui mulle hakkab tunduma, et ta lõpuks lepib meie erinevate rutiinidega, palub ta mul päevakavasse trenn lisada, vähemalt kaks korda nädalas. Ta ostis mulle isegi spordiklubi liitumise, aga ma ise ei käi seal, vaid lasen oma sõbral seda kasutada. Mu sõbranna elab minu töökoha lähedal ja armastab väga trennis käia. Ma näitan oma peigmehele, mitmes trennis ma käin (tegelikult olen ise käinud ühes). Ta on minu üle nii uhke!» –Kailyn B.

Mul võttis aastaid tunnistamaks oma peigmehele, et olen biseksuaalne

«Ma kartsin tema reaktsiooni ja seda, et ta ei taha mind siis enam. Pärast nelja aastat suhtes olemist ma tunnistasin talle üles, sest ma tundsin, et ma elan vales. Ma ei saanud olla mina ise ja mõistsin, et pean olema aus nii tema kui ka iseendaga. Ta võttis selle palju paremini vastu, kui ma olin oodanud. Me olime pärast seda veel mõned aastad koos, aga siis läksime lahku. Ma ei olnud kunagi andnud endale võimalust proovida suhet naisega, seega ma jätsin ta maha, et ennast leida. Ma ei ole selline inimtüüp, kes jääb paigale seisma, seega ma tahtsin kindel olla, et ma annan endale võimaluse õppida kõike enda ja oma seksuaalsuse kohta. Kui me oleme eksiga siiski teineteise jaoks loodud, siis saatus viib meid lõpuks kokku igal juhul.» –Amanda B.

Ma varjasin abordi tegemist oma abikaasa eest

«Me olime abielus olnud peaaegu kaheksa aastat, enne kui ma rääkisin talle, et ma tegin 22-aastaselt abordi (tol ajal olin kellegi teisega). See saladus oli kiiluks meie vahel. Ma ei olnud talle rääkinud, sest ma olin sellepärast ikka kurb. Ma ei tahtnud talle rääkida, kui emotsionaalselt seotud ma siiani olin selle sündmuse ja tolleaegse peigmehega. Ma ei soovinud tema tundeid riivata. Selleks ajaks, kui talle rääkisin, oli meil juba kaks last. Ta oli minu pärast õnnetu ja ütles, et nüüd mõistab, miks ma mõnikord distantsi hoidsin. See oli suur kergendus talle seda rääkida ja see muutis meid lähedasemaks. Nüüd ma tean, et võin talle rääkida kõike, sest ta ei mõista minu üle kohut. Tegelikult nüüd ma vaevu külastan neid kurbi mõtteid, aga kui siiski, jagan neid tundeid oma abikaasaga. Ma tunnen ennast hästi, et ei pea seda enam varjama.» –Lauren C.

Kumbki minu abikaasadest ei teadnud, et ma ei ole võimeline seksides orgasmi saama

«Ma arvan, et suurim saladus, mis mul on oma abikaasade ees olnud, (olen kaks korda abielus olnud) on see, et ma ei ole kunagi seksuaalvahekorra käigus orgasmi kogenud. Minu esimene abikaasa üritas meeletult, et seksuaalvahekorrad tekitaksid mulle maksimaalselt naudingut. Alguses ma olin temaga aus, tunnistasin oma võimetust orgasmi saada. Ta üritas mind igati aidata, aga mina väsisin üritamast. Ta vist tundis, et kui ta peab hästi pikalt vastu, siis ma lõpuks saan orgasmi. See oli lõpuks üsna igav ja valulik, seega mul kadus huvi orgasmi saamise vastu üldse. Ma teesklesin iga kord, pannes ta arvama, et ta sai oma tööga hakkama. Kui ma poleks teeselnud, siis ta oleks siiani minu peal! Oma teise abikaasaga teesklesin algusest peale. Ma ei tahtnud, et ta üritaks selles asjas midagi ette võtta, sest see ei oleks midagi muutnud. Sellest teadmine oleks tema enesehinnangut veelgi alandanud. Ma arvan, et mitmed naised on minuga samas olukorras. Minu abikaasa proovis kliitori stimuleerimist ja esimene abikaasa suutis mind orgasmini viia manuaalse stimulatsiooniga. Minu teine abikaasa seda ei suutnud. Ma ei hooli sellest, sest rahuldan ennast ise.» –Hannah L.

Ma ütlesin talle, et jätsin suitsetamise maha

Kui ma hakkasin oma praeguse abikaasaga kohtamas käima, siis ma suitsetasin ja ta oli sellest teadlik. Aasta hiljem, kui pidime kokku kolima, ütles ta mulle, et ta ei taha elada koos suitsetajaga. Peamiselt seetõttu, et tema peres pea kõik suitsetavad ja ta muretseb minu tervise pärast. Ma jätsin maha ja kolisin temaga kokku. Aga mõne aja möödudes hakkasin uuesti suitsetama. Alguses mõnikord sõpradega, aga varsti jälle iga päev. Ma teen üks kuni kaks suitsu päevas, minu mehel pole sellest aimugi. –Kelley K.

Mul on kasutaja tutvumisportaalis

2015. aasta suvel avastasin, et minu abikaasa, kellega olen abielus olnud kaheksa aastat, on mind petnud. Ma tundsin end alandatult ja vastikult. Ajal kui me töötasime oma probleemidega, otsustasin teha kasutaja tutvumisportaali ja mul tekkis seksisuhe, mis kestis kuus kuud. See oli parim salajane kättemaks. Ta ei tea siiani, et olen sellel veebilehel aktiivne. –Breanna H. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles