Pilk peale! Beatrice esitles värsket kollektsiooni RIPS

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rõivakollektsiooni nimi on RIPS by Beatrice FENICE. Rips tähendab eesti keeles ripsmekarva, kuid kirjeldab ka inglise keeles ideaalselt sarja aluseks olevat mõtet – inspiratsiooni on saadud erinevatest ajastutest, tekstuuridest ja tekstiilidest, mis tunduvad olevat oma kontekstist välja rebitud ja mida on omavahel kombineeritud viisil, mis annab neile uusi funktsioone. 

Beatrice ise ütleb oma kollektsiooni kohta: «Me elame imelisel ajal, mil mood ei sea meile reegleid, mis on õige ja mis vale.» Beatrice Fenice armastab sama rõivakollektsiooni raames segada erinevaid tekstuure ja ideid, kasutada kallist siidi ja ühildada seda hoopis jämedakoelisemate materjalide taaskasutatud tükkidega. Iga ese on unikaalne ja käsitsi valmistamise tehnoloogia ei lase ühelgi esemel olla teise ideaalne koopia.

RIPS räägib ka valust ja haavatavusest, mida mõistavad kõik inimesed. 

Beatrice Fenice on multidistsiplinaarne kunstnik, Eesti seltskonnaelu staar ja stiiliikoon alates 1993. aastast. Ta on 20 aastat juhtinud oma modelliagentuuri ja on šampanjakultuuri eestvedaja Eestis.

Beatrice on töötanud stilistina mitmete Eesti ajakirjade ja lõputu hulga moeetenduste juures.

Kollektsioon RIPS on tema jaoks neljas. Viimati esitles Beatrice oma kollektsiooni FENICE osana Tallinn Fashion Weekist 2013.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles