Kuidas olla tõeline meestemagnet?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Selleks, et mehed sind alati märkaks, läheb vaja rohkemat kui seksikat riietust. Proovi alljärgnevaid nippe ning näed peagi, kuidas mehed sinuga tutvumiseks järjekorda võtavad.

Mõnele naisele lüüakse alatasa külge, kuigi ta ei pruugi seltskonnas kõige kaunim olla, kirjutas msn.com. Teeb ta seda teadlikult või mitte, kasutab ta varjatud signaale, millele on meestel raske vastu panna.

Kehakeele eksperdi Janine Driveri sõnul loob üle 50 protsendi suhtlemisest kehakeel ja žestid. Pealegi ei võta kellegi hindamine kaua aega. «Mees otsustab sind nähes seitsme sekundiga, kas tahab sinuga rääkida.»

Õnneks on ahvatleva mulje jätmine üsna lihtne – selleks kasuta järgmisi nippe ning iga mees, kes on piisavalt õnnelik, et sinu poole vaadata, tunneb äkitselt kihku juttu teha.

Riietu vastupandamatult

Kuigi triibud ja mustrid on moekad, jätavad ühevärvilised riided jõulisema ja usaldusväärsema mulje. Kui tegemist pole seksika kleidiga, siis väldi musta riietust, mis on lihtsalt igav.

Riietusele tähelepanu pööramine – mitte aga ülearu – näitab mehele, et tahad tema jaoks hea välja näha.

Mehed peavad kõrge kontsaga kingi seksikateks, kuid stiletod on veelgi ahvatlevamad, kui paljastavad varbad. Pooleldi avatud jalavarjud näitavad, et oled mänguliselt meelestatud ja ei plaani kuhugi minna.

Kui su jalad on aga ristatud, siis vaata, et pealmine jalg oleks mehest kaugemal – muidu jätad mulje, et oled kinnine.

Et veelgi ahvatlevam välja näha, kanna õlapaelteta kleiti või varrukateta pluusi. Ning mehe pilku tabades kehita õlgu, nagu matkiksid imiku kiigutamisest. Ja kuigi mees, kellega äsja kohtusid, ei pruugi otsida enda lastele tulevast ema, võlub see liigutus teda igal juhul.

Toetu ja lõõgastu

Toetu ühe käega baariletile, et ei tunduks, nagu sul oleks ebamugav. Mida jäigemalt seisad, seda enam tundub, et sa ei soovi, et sind tülitataks. Enesekindlus on küll seksikas, kuid sellega ei tasu liiale minna ja käed puusas seista.

Ning ära vaata kellelegi ülevalt alla. (Lõua veidi madalamale toomine, nii et vaatad inimesele alt üles, on vägagi võrgutav.) Ning ära rista jalgu – see ütleb mehele, et oleksid parem kusagil mujal.

Kui oled ujedavõitu, siis seisa seltskonna keskel – räägid rohkem ja näid äärmiselt populaarne, mis sind tema silmis kõrgemale tõstab.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles