Milline jakk endale kevadeks osta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell Precious Lee
Modell Precious Lee Foto: Vida Press

Jakiaeg, mida kõik pikisilmi ootavad, on lõpuks kätte jõudnud ning seejuures tasub end kurssi viia sellega, millised jakid siis on need kõige trendikamad. Altpoolt leiad kevadised ülerõivad, millega surfad trendilainel kõige kindlamalt. 

Ülerõivaid ei tasu alahinnata, sest tihti annab just õige jakk või mantel välimusele selle puuduoleva millegi ning seejuures võib ülejäänud riietus olla vägagi tagasihoidlik. Seega, kui ei ole tahtmist garderoobi muid trendirõivaid osta, siis tegelikult ajab asja väga edukalt ära ka üks trendikas ja hästiistuv jakk, kirjutab 1182 blogi.

Selle hooaja märksõnadeks on mitmekesisus ja silmapaistvus. Tagasihoidlikke jakke mood väga ei soosi, pigem on ülerõivad pilkupüüdvad. Eriti kuumaks lisandiks on erinevate jakkide juures kaunistatud seljaosa. Leida võib nii üleni kaunistustega kaetud kui ka vaid üksikute seljakaunistustega jakke ja mantleid. Nende puhul tuleb muidugi arvestada asjaoluga, et seljakaunistused ei pruugi järgmisel hooajal väga trendikad olla.

Vaata lähemalt, millised jakid on sel kevadsuvel kõige trendikamad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles