Meestele: kuus küsimust, mis naisi ärritavad

Naine
Copy
Foto: PantherMedia/Scanpix

Mees, kui oled huvitatud naise südame võitmisest, siis ei ole mõtet talle neid küsimusi esitada. Miks? Sest need räägivad rohkem sinu kavatsustest, kui sa ise aimatagi oskad. 

Siin on mõned tobedad küsimused, mida esimestel kohtingutel võiks vältida.

  1. Kui palju sa kaalud? Naise käest ei küsita tema vanust ja kaalunumbrit. Kuigi ajad on natukene muutunud ja näiteks vanus on ei ole enam nii suur tabu, siis kaalunumbri kohta küsimine on siiski ebaviisakas.
  2. Kui palju sa teenid? «Miks sa seda teada tahad?» küsib ilmselt mõni julgem naine kohe vastu. Mõned inimesed töötavad oma unistuste nimel ja teised selleks, et tunda ennast turvaliselt, aga mehe asi ei ole seda naise käest uurida. Vähemalt mitte suhte alguses või siis, kui soovid neiu südant võita.
  3. Kuidas sa kirjeldaksid oma eelmist suhet ühe sõnaga? Naine ei räägi sulle oma eelmise suhte kohta enne mitte midagi, kui ta ei tunne ennast sinuga mugavalt ja turvaliselt.
  4. Sinu juurde või minu juurde? Mõned asjad peavad juhtuma spontaanselt ja selle küsimusega kiirustad sa naist tagant, mis ei pruugi talle meeldida.
  5. Mis sind erutab? See ei ole üldse esimeste kohtingute teema. Seks on midagi, mida peaks koos avastama.
  6. Millal oli viimane kord, kui sa orgasmi said? Miks küsida naiselt sellist küsimust, mis teda kindlasti ärritab? Ta räägib sulle niikuinii ainult nii palju, kui ta arvab, et sa peaksid teadma. 

Sõbranna avaldas loo esmakordselt 28. mail 2017.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles