Inspireerivad kuulsused, kes on kõvasti kaalu kaotanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirstie Alley
Kirstie Alley Foto: Vida Press

Staarid on kuulsusest hoolimata täiesti tavalised inimesed ja nii nagu teistele naistele, on ka neile kehakaal tundlik teema. Suur kaal hakkab tervisele ja paljud kuulsad naised on selle ajendil oma eluviisi muutnud. 

The List toob välja rea kuulsaid naisi, kel on olnud raske tervislikku kehakaalu hoida või säilitada. Nende kaalulangus, kaunim välimus ja parem tervis on meile motivatsiooniks. 

Shonda Rhimes 2014 ja 2017 / Scanpix
Shonda Rhimes 2014 ja 2017 / Scanpix Foto: SCANPIX

Teleprodutsent Shonda Rhimes, kes on loonud paljude lemmiksarja «Grey anatoomia», hakkas kaalu langetama 2013. aastal, kui tema õde heitis ette, et Shonda ei ütle millelegi «jah». Kuna ta varem kõigest hirmude tõttu automaatselt keeldus, soovis ta olla parem ema ja oma lastele tervislike harjumustega eeskuju näidata. Kaal hakkas langema tänu mõtteviisi muutusele. Trenni ei meeldi talle siiamaani teha, aga kohusetundest teeb ta seda siiski edasi. 

Melissa McCarthy 2014 ja 2016 / Scanpix
Melissa McCarthy 2014 ja 2016 / Scanpix Foto: SCANPIX

Näitlejanna Melissa McCarthy on pluss-suuruses naiste eeskuju. Viimasel ajal on ta taas väga palju maha võtnud, kuid kui palju, ei ole ta nõus avaldama. Hiljuti tunnistas McCarthy ühes intervjuus, et võtab nagunii varsti jälle juurde, sest ta kaal on alati palju kõikunud. 2014. aastal lõi ta moebrändi igas suuruses naistele, kes tahavad samuti moodi nautida.

Kirstie Alley 2016 ja 2012 / Scanpix
Kirstie Alley 2016 ja 2012 / Scanpix Foto: SCANPIX

Näitlejanna Kirstie Alley on teinud aeg-ajalt koostööd kaalulangetusettevõtte Jenny Craigiga. 2011. aastal lõi ta oma ettevõtte Organic Liaison, kuid ei saanud omal käel hakkama ja taastas 2015. aastal koostöö Jenny Craigiga. Ühes intervjuus tunnistas Alley, et ta vajab pidevalt konsultanti või treenerit, sest ahvatlusi on nii palju. Nüüd ta naudib küll jätkuvalt häid sööke, aga loeb kaloreid. 

Lena Dunham 2017 ja 2011 / Scanpix
Lena Dunham 2017 ja 2011 / Scanpix Foto: SCANPIX

Näitleja ja stsenarist Lena Dunham ei taha oma kehakaalust rääkida ja toonitab, et teda teiste arvamus ei huvita. Kuna tal on endometrioos, hakkas ta oma tervise pärast toitumist jälgima ja trenni tegema, mille tulemusel on ka kaal langenud. Enda sõnul ei taha ta saledam välja näha, vaid olla tervem ja tugevam. 

Rosie O’Donnell 2017 ja 2012 / Scanpix
Rosie O’Donnell 2017 ja 2012 / Scanpix Foto: SCANPIX

Koomik ja endine saatejuht Rosie O’Donnell on kogu oma elu kaaluga vaeva näinud, kuid võitluses ikka alla jäänud. 50-aastaselt sai ta südamerabanduse, mis sundis teda elu muutma. Seetõttu tegi ta maovähendusoperatsiooni. Kaalust maha võttes avastas ta, et elu ei muutunudki selle tagajärjel imeliseks, nagu ta alati arvas. Telesaates oma kogemusest rääkides tunnistas ta, et elu läheb kergemana täpselt samaoodi edasi ja kõik probleemid, mis olid varem, jäävad alles. Operatsiooni soovitab ta ka teistele, kes ei ole suutnud kuidagi kaalust maha võtta, sest see võib päästa elusid.

Jennifer Hudson 2017 ja 2006 / Scanpix
Jennifer Hudson 2017 ja 2006 / Scanpix Foto: SCANPIX

Laulja ja näitleja Jennifer Hudson on oma kaalulanguse poolest tuntud pea sama palju kui Oscari võitmise pärast. Hudson oli kaalujälgija ja kasutas eratreeneri teenust. Nüüdseks on ta tervislike eluviisidega harjunud ning tal on õnnestunud kaalu säilitada. Pannkooke ta enda sõnul ei karda, aga jälgib siiski portsjonite suurust. Kuna ta teeb kõvasti trenni, saab omale lubada ka maiustusi. 

Oprah Winfrey 2017 ja 2015 / Scanpix
Oprah Winfrey 2017 ja 2015 / Scanpix Foto: SCANPIX

Miljardärist saatejuht Oprah Winfrey on olnud väga edukas, aga alati kaaluga vaeva näinud. Ta on tunnistanud, et nii kui on emotsionaalselt kurnatud või elu muutub pingeliseks, siis hakkab ta end toiduga lohutama ja ei suuda end piirata. 2015. aastal ostis ta osa Kaalujälgijate ettevõttest ja muutis oma suhtumist toitu. Enda sõnul on ta lõpuks toiduga rahu teinud ja otsib tuge asjadest, mis on päriselt olulised. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles