Lihtne trikk, kuidas muuta oma seksielu paremaks

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Oled sa pikaajalises suhtes või õnnelikult vallaline, paar korda päevas mõtled sa tõenäoliselt ikka seksile. Hiljuti viidi läbi mõned uuringud, mis annavad häid vihjeid, kuidas sädet magamistoas elavana hoida.

Hello Giggles vahendab Iisraelis läbi viidud uuringut, milles osales 245 heteroseksuaalset inimest, et teada saada, mis viib nende tuju ja mõtted seksile. Neile näidati seksuaalselt laetud fotosid või videoklippe, samas kui kontrollgrupile näidati neutraalseid pilte, näiteks kassidest. Pole just üllatav, et seksikaid fotosid näinud inimesed olid pärast seda ka seksikamas meeleolus.

Gurit Birnbaum, kes oli uuringu juht, ütles, et me oleme juba nõnda seatud, et tahame suhteid luua, mistõttu mõte seksist muudab meid ka iharamaks. «Seksuaalne iha muudab sind aga jutukaks,» ütles Birnbaum.

Niisiis tõestas see uuring, et ainuüksi seksile mõtlemine muudab meid seksi osas palju vabamaks. See teadmine võib tulla kasuks, kui asjad pole sinu ja partneri vahel nii kuumad kui vanasti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles